Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 6. októbra 2024 o 15:57
Čas čítania 0:33
Nina Miščíová

Po ukončení kariéry Vladimíra Weissa mladšieho prichádza ďalšia nečakaná správa. O konci uvažuje aj jeho otec

ŠPORT FUTBAL SPRÁVY Z DOMOVA VLADIMÍR WEISS ST.
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zvažuje to, ale ešte nie je rozhodnutý.

Vladimír Weiss starší na tlačovej konferencii po zápase Slovana s Trenčínom prezradil, že podobne ako jeho syn, Vladimír Weiss mladší, uvažuje o ukončení kariéry. „Uvidíme, ako sa budem cítiť. Čo ešte môžem mužstvu dať. Takisto nad tým rozmýšľam,“ povedal.

Na tlačovke komentoval aj odchod svojho syna z mužstva. Poznamenal však, že sa s mužstvom rozlúčil iba v zápasoch, na pravidelných tréningoch sa bude zúčastňovať, informuje SME.

„Musím ho rešpektovať. Rozhodol sa tak. Nemôžem ho prehovárať. Všetci raz skončíme. Aj ja tu raz skončím. Možno zajtra, možno za týždeň, možno za mesiac, možno za tri roky,“ povedal Weiss.

Vysvetlil, že synovi došli sily. „Emočne bol vyhorený, preto skončil,“ dodal. Rozhodnutie jeho syna však údajne nie je definitívne. „Je ako ja, možno sa vyspí, týždeň si oddýchne a zmení názor,“ tvrdí tréner Slovana. Osobne by si ale prial synov profesionálny návrat.

Odporúčané
OFICIÁLNE: Vladko Weiss ml. v drese Slovana definitívne končí. V tíme bude mať špeciálnu úlohu OFICIÁLNE: Vladko Weiss ml. v drese Slovana definitívne končí. V tíme bude mať špeciálnu úlohu 4. októbra 2024 o 16:42
Domov
Zdieľať
Diskusia