Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Yvents.
včera 4. októbra 2024 o 14:00
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Majstrovstvá SR v elektronických športoch prichádzajú po prvýkrát v hre Counter-Strike 2. Turnaj si môžeš pozrieť už tento víkend

Majstrovstvá SR v elektronických športoch prichádzajú po prvýkrát v hre Counter-Strike 2. Turnaj si môžeš pozrieť už tento víkend
Zdroj: Yvents
TECH ELEKTRONICKÉ ŠPORTY (E-ŠPORTY)
Uložiť Uložené

Príď pozrieť na jedinečnú hernú akciu, ktorá je súčasťou nitrianskeho autosalónu.

9. ročník Majstrovstiev SR v elektronických športoch už v dňoch 3. – 6. októbra prinesie dávku hernej zábavy a výkony skvelých ešportových tímov do areálu nitrianskeho Agrokomplexu. MSR sa tentokrát premiérovo konajú v novej verzii populárneho ešportového titulu – Counter-Strike 2.

Tento rok sa okrem CS2 turnaja, ktorý bude mať svoje grandfinále premiérovo v sobotu večer, uskutoční aj showmatch v hre League of Legends. Proti sebe sa postaví tím Xnapy a tím Oskar Barami. Herní fanúšikovia budú môcť tento exkluzívny súboj sledovať už 6.10 od 10:00 buď priamo v hale M4 alebo online už na kanály YGamesSK na Twitchi.

Na pódiu sa tentokrát v hre CS2 predstaví štvorica top SK/CZ tímov, ktoré zabojujú o titul majstra SR, putovnú trofej a prizepool 17 000€. Na turnaji sa predstaví aktuálny majster Slovenska – tím Dynamo Eclot, ktorý má na konte už celkovo 3 tituly. Pridajú sa k nemu najúspešnejšie tímy z online ligy YGames PRO Series – SAMPI a The Prodigies. 4. miesto na turnaji obsadil tím z online kvalifikácie – AVEZ.

Yvents
Zdroj: Yvents

Počas podujatia stretneš v priestoroch nitrianskeho Agrokomplexu aj známe osobnosti ešportovej scény, či populárnych streamerov a influencerov ako FiFqo, Oskar Barami, Xnapy, Styko, Itsterez, Straty a mnoho ďalších.

YventsYventsYventsYvents
Zobraziť galériu
(5)
Ak sa chceš prísť pozrieť na MSR a Autosalón ako divák, lístky si môžeš kúpiť na ticketportal.sk. Jeden lístok ti bude platiť na obe podujatia. Pre viac info o predpredaji sleduj oficiálny web MSR. K dispozícii sú jednodňové, štvordňové a špeciálne V.I.P. MSR lístky, s ktorými si turnaj užiješ naplno. Okrem vstupenky na všetky 4 dni podujatia totiž obsahujú aj špeciálne predmety:
  • Batoh MSR
  • Šiltovku MSR
  • Energetický nápoj Crazy Wolf
  • Pringles snack
  • VIP sedenie pred pódiom
YventsYventsYventsYvents
Zobraziť galériu
(5)

Príď sa zahrať do herných zón Nintendo či Samsung, zasúťaž si o skvelé ceny v stánku Slovenskej sporiteľne, stretni známych hostí v CrazyWolf aréne alebo vyskúšaj Pringles. MSR ti prinášajú Slovenská sporiteľňa a Fortuna.

Neváhaj a príď sa pozrieť na Majstrovstvá SR v elektronických športoch. 3 – 6.10.2024, Agrokomplex Nitra. Viac informácií nájdeš na webe ygames.sk a na sociálnych sieťach.

Domov
Zdieľať
Diskusia