Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 2. októbra 2024 o 9:00
Čas čítania 0:53
Karolína Uličná

Disneyland v Paríži ožil módou. Coperni predstavil svoju jarnú kolekciu, na móle zažiarila aj Kylie Jenner

MÓDA DISNEYLAND PARÍŽ EIFFELOVA VEŽA FASHION WEEK KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Coperni show bola inšpirovaná Disneyho princeznami.

Zámok Šípkovej Ruženky v Disneylande v Paríži ožil, keď sa spojil rozprávkový svet a ikonická značka Coperni. Po prvýkrát v histórii sa rozhodli spoluzakladatelia značky Sébastien Meyer a Arnaud Vaillant usporiadať svoju show v Disneylande.

Pre oboch je to vraj splnený sen. Coperni show chceli inšpirovať Disneyho obsadením princezien. „Samozrejme, dali sme tomu Coperni nádych. Chceli sme k tomu pristupovať cool, moderne, inovatívne a technicky, ale vždy radi rozvíjame štýl Coperni woman o nové veci,“ povedal Vaillant pre WWD.

Celá šou bola pompézna a naozaj vyzerala ako z rozprávky. Veľkým prekvapením večera bolo, keď sa na móle predstavila Kylie Jenner v čiernych šatách. Jednoduchým celočiernym šatám bez výrazných doplnkov vniesla Kardashianka úplne neobyčajný vibe. Elegantnosť tohto outfitu dodávali najmä dlhé čierne rukavice so striebornými sponkami. Po móle sa niesla hrdo a dokonca jej „confident chôdza“ je aj najviac komentovaná na sociálnych sieťach.

Zároveň Kylie v dlhej „temnej“ róbe zatvorila jarnú kolekciu Coperni 2025. Na jej dokonalé predstavenie reagovala aj jej mama Kris Jenner: „Moja krásna princezná. Kylie dnes zatvárala Coperni šou v Disneylande!“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kris Jenner (@krisjenner)

Okrem iného, značka Coperni predstavila v tejto spolupráci aj Micky Mouse Swipe kabelku, ktorá stojí 650 €. Priamo zo show SS25 v Disneylande v Paríži vznikla limitovaná edícia, ktorá zahŕňa ikonický štýl Coperni a spája ho s jadrom Disney.

Domov
Zdieľať
Diskusia