Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 29. septembra 2024 o 10:39
Čas čítania 0:30
Barbora Fábryová

Európska letecká spoločnosť avizuje veľké zmeny. Pasažieri na palube už nedostanú jedlo ani nápoj

ZAUJÍMAVOSTI LETISKO LIETADLO
Uložiť Uložené

Letecká spoločnosť zmeny začne zavádzať už od budúceho roka.

Veľká letecká spoločnosť Air France zavádza novinku. Pasažieri si na niektorých linkách budú musieť kupovať jedlo aj nápoje. Zmeny začne testovať už v roku 2025 a zákazníci budú platiť pri kratších a stredných letoch, informuje portál Metro.

Letecká spoločnosť doteraz ponúkala, na rozdiel od nízkonákladových spoločností, k letenke aj bezplatný sendvič či iné pečivo a nápoj. Nový systém buy-on-board však prezenuje ako vylepšenie. Zákazníci teraz budú mať k dispozícii viac teplých jedál, za ktoré si však budú musieť zaplatiť. 

„Air France neustále študuje možnosti rozvoja svojej ponuky, aby čo najefektívnejšie splnila očakávania zákazníkov v súlade s trendmi na trhu,“ povedal hovorca Air France o pripravovaných novinkách.

Spoločnosť avizovala, že nové opatrenia sa týkajú iba ekonomickej triedy. V prvej alebo biznis triede pasažieri nápoj aj jedlo dostanú. 

lietadlo
Zdroj: Unsplash/Toa Heftiba



Späť
Zdieľať
Diskusia