Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. septembra 2024 o 13:40
Čas čítania 0:49
Karolína Uličná

Selena Gomez otvorene prehovorila o tehotenstve: Priznala, že nemôže mať vlastné deti pre zdravotné problémy

OSOBNOSTI DETI SELENA GOMEZ TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Mladá speváčka v minulosti podstúpila transplantáciu obličky a v 22 rokoch jej diagnostikovali lupus.

Selena Gomez opäť prehovorila o svojom súkromí. Priznala, že hoci veľmi túži po rodine a deťoch, pravdepodobne sa jej tento sen nesplní. Tehotenstvo a následný pôrod by totiž nemusela prežiť kvôli viacerým zdravotným problémom, ktoré má.

32-ročnej speváčke pred 10 rokmi diagnostikovali autoimunitné ochorenie lupus, kedy jej vlastné telo napáda tkanivo a orgány v tele. Pred 7 rokmi musela absolvovať aj transplantáciu obličky a trápia ju aj viaceré psychické problémy. Uvedomenie si, že nebude môcť mať deti, musela „istý čas oplakávať“.

V rozhovore pre Vanity Fair sa otvorene rozprávala na túto tému: „Nikdy som to nepovedala, ale bohužiaľ, nemôžem mať vlastné deti. Mám veľa zdravotných problémov, ktoré by ohrozili môj život a život dieťaťa.“ Selena však nestráca nádej a do budúcna premýšľa aj nad inými cestami. „Nemusí sa to udiať tak, ako som si to predstavovala. Som zmierená s tým, že to môže byť aj inak,“ dodala.

„Považujem za požehnanie, že existujú skvelí ľudia, ktorí sú ochotní podstúpiť náhradné materstvo alebo adopciu, čo mi dáva nádej. Som naozaj vďačná za to, že existujú ďalšie možnosti pre ženy, ktoré túžia byť mamami. Napokon som jednou z nich.“

Selena tvorí aktuálne pár so známym hudobným producentom Bennym Blancom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Domov
Zdieľať
Diskusia