Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
13. augusta 2024 o 10:00
Čas čítania 2:07
Sponzorovaný obsah

Bez tejto veci školský rok ani nezačínaj. Ušetrí ti veľa peňazí a problémov

TECH MOBILY
Uložiť Uložené

Poškodeniu telefónu alebo tabletu môžeš jednoducho predchádzať kvalitným ochranným sklom.

Školský rok sa nezadržateľne blíži a ak aj ty patríš medzi študentov, pravdepodobne už začínaš riešiť, či máš všetko, čo potrebuješ. Do bežnej školskej výbavy dnes už patria aj smartfóny a tablety. Okrem hrania hier či chatovania s kamarátmi sa dajú využiť aj na učenie. Mnohé školy ich dokonca aktívne zapájajú do vzdelávacieho procesu.

Niektorí ľudia však v súvislosti so smartfónmi a tabletmi zabúdajú na jednu dôležitú vec, kvôli ktorej zbytočne riskujú nemalé výdavky. Čo netreba podceňovať?

Nehodám sa nedá vyhnúť, vysokým výdavkom áno

Nie je žiadnou novinkou, že moderné smartfóny a tablety sú citlivé na pády a nárazy. Mnohí výrobcovia dokonca už aj zadné strany svojich modelov vyrábajú zo skla, vďaka čomu sú elegantnejšie, no zároveň krehkejšie. To si veľa ľudí však často neuvedomuje.

Pripraviť sa musíš na opravu displeja, v horšom prípade aj objektívu či zadnej strany, pričom za výmenu poškodených dielov zaplatíš aj niekoľko stoviek eur. Nehovoriac o tom, že možno zostaneš niekoľko dní bez telefónu. A hoci nehodám sa nedá nikdy úplne vyhnúť, existuje spôsob, ako vieš ľahko predchádzať drahým opravám.

PANZERSTORE
Zdroj: PANZERSTORE

Už žiaden stres

Poškodeniu telefónu alebo tabletu môžeš jednoducho predchádzať kvalitným ochranným sklom. Svetovým lídrom vo výrobe ochranných skiel je dánska značka PanzerGlass™. Jej sklá sú vyrábané jedinečným technologickým postupom, ktorý zahŕňa temperovanie v peci pri teplote 500 °C po dobu až 5 hodín. Vďaka tomu poskytujú nekompromisnú ochranu displeja pri pádoch a silných nárazoch. Aj keď ti vypadne telefón na tvrdý asfalt, displej ostane nepoškodený a ty nemusíš riešiť drahé opravy.

Špičková odolnosť voči škrabancom

Sklá PanzerGlass™ majú veľmi tvrdý povrch, takže sú mimoriadne odolné voči škrabancom. Teda, aj keď budeš nosiť telefón vo vrecku s kľúčmi, nemusíš sa obávať, že sa ti na ňom poškriabe displej. To isté platí aj o tablete – môžeš ho nosiť pohodlne v taške s knihami či zošitmi a nehrozí, že na obrazovke vzniknú ryhy či škrabance.

Napriek svojej vysokej odolnosti a tvrdosti sú sklá PanzerGlass™ veľmi tenké, nijako neskresľujú farebnosť a citlivosť displeja. K dispozícii sú aj rôzne unikátne modely, napríklad, sklo Eyecare s filtrom modrého svetla a antireflexnou vrstvou, ktoré chráni oči. Alebo sklo Privacy chrániace tvoje súkromie.

PANZERSTORE
Zdroj: PANZERSTORE

Dokonalá kombinácia pre ochranu zariadenia

Ak chceš pokojne spávať a mať istotu, že tvoj drahý smartfón či tablet sa len tak ľahko nerozbije, ochranné sklo doplň aj o puzdro. V ponuke PanzerGlass™ nájdeš viacero druhov puzdier, dokonca aj modely s inovatívnym materiálom D3O, ktorý sa používa tiež na výrobu prilieb a chráničov pre profesionálnych športovcov.

Puzdrá PanzerGlass™ spoľahlivo chránia zariadenie aj pri silných nárazoch či pádoch a poskytujú ochranu pred škrabancami. Zároveň, sú však veľmi elegantné a vyrobené tak, aby nijako neobmedzovali používanie smartfónu či tabletu. Sú kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním a vďaka protišmykovej úprave bokov znižujú riziko, že zariadenie ľahko vypadne z ruky.

PANZERSTORE
Zdroj: PANZERSTORE

Limitovaná akcia: Získaj zľavu 10 % na celý nákup

Pokiaľ nechceš riskovať zbytočné výdavky a problémy, ochranné sklo a puzdro na telefón či tablet by mali byť základnou výbavou každého študenta. Prémiové sklá a puzdrá PanzerGlass™ naviac teraz získaš za zvýhodnené ceny.

V e-shope PanzerStore.sk platí od 19.8. do 31.8.2024 špeciálna akcia, v rámci ktorej získaš zľavu 10 % na každý nákup nad 25 €. Stačí pri objednávke zadať kód SCHOOL10 a nový školský rok sa môže začať.
panzerstore, panzerglass
Zdroj: PANZERSTORE
Domov
Zdieľať
Diskusia