Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2014, 19:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Strážcovia Galaxie sa vybláznili v novom traileri

FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čakanie sa vyplatilo. Nový trailer na Guardians of the Galaxy aka Strážcov Galaxie je úžasný. Nakoniec to vyzerá tak, že úplne odlišný film, než aké Marvel doteraz točil, bude úspechom.

Strážcovia Galaxie sa vybláznili v novom traileri

Čo ste od dnešného traileru čakali? Ak to bola akcia, humor a celkom nový film od Marvelu, ktorý bude chcieť konkurovať Star Wars, dostali ste presne to. Rovnako som spokojný aj ja a nemôžem sa dočkať, ako bude snímka vyzerať vo finálnej podobe. Môžeme len dúfať, že film dostatočne a zrozumiteľne otvorí vesmírnu cestu do MCU, teda Marvel Cinematic Universe. 

Guardians of the Galaxy
 predstavia vesmírnu časť sveta Avengerov v plnej krásne a pripravia tak pôdu pre ďalšie veľké veci. Vo filme by sme mali uvidieť veľa nových postáv, päticu Strážcov tvorí Chris Pratt v role pilota Petera Quilla aka Star-Lorda, jediného pozemšťana a zároveň vodcu tímu, Thanosovu adoptívnu dcéru Gamoru si zahrá Zoe Saldana, zeleného vraha Draxa the Destroyera si zase skúsi wrestler Dave Bautista. Takmer nezničiteľný strom Groot (Vin Diesel) a hláškujúci medvedík čistotný Rocket Racoon (Bradley Cooper) so zbraňou väčšou ako je on sám sa samozrejme do filmu dostanú pomocou zeleného plátna a digitálnych trikov. Premiéra už 31. júla 2014. Pre viac informácií o záporákoch a filme ako takom klikajte sem

Strážcovia Galaxie sa vybláznili v novom traileri
Strážcovia Galaxie sa vybláznili v novom traileri
Domov
Zdieľať
Diskusia