Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Toto je 10 najhorších filmov, ktoré napriek tomu zarobili miliardu dolárov

4. Piráti z Karibiku: V neznámych vodách (2011)

Štvrtá časť populárnej série s Jackom Sparrowom v podaní Johnnyho Deppa. Na rozdiel od ostatných filmov o Pirátoch však tento nepatrí k tým populárnejším či zábavnejším. Zarobil však miliardu dolárov, takže nie je prekvapujúce, že je v tomto zozname.

piráti z Karibiku
Zdroj: Disney Enterprises / Peter Mountain

3. Alica v krajine zázrakov (2010)

Táto hraná adaptácia, ktorá sa často považuje za zlom v kariére Tima Burtona, privádza Alicu v podaní Mii Wasikowskej späť do Krajiny zázrakov, kde si uvedomí, že musí zastaviť Červenú kráľovnú. Tú tu famózne stvárnila Helena Bonham Carter. Úlohu Klobučníka stvárnil Johnny Depp a Bielu kráľovnú Anne Hathaway. Film opäť zarobil niečo vyše miliardy dolárov.

Alenka v říši divů
Zdroj: Walt Disney Studios

2. Rýchlo a zbesilo 8 (2017)

Asi sa všetci zhodneme na tom, že číslo osem za akýmkoľvek filmom je jednoducho príliš. V prípade tejto série je však filmov dokonca desať a jedenásty je na ceste. Prvý diel bol pritom niečím novým, originálnym a zábavným. Séria potom vyvrcholila piatym dielom, ktorý bol skvelou zmesou akcie, priateľstva a áut. Po Walkerovej smrti to však s franšízou išlo z kopca. Napriek tomu filmy vždy dokázali zarobiť slušnú sumu peňazí a tento diel s miliardou a 200 miliónmi navrch nie je výnimkou. Je však jedným z najmenej úspešných.

rychle a zběsile 8
Zdroj: Universal Pictures

1. Transformers: Zánik (2014)

„Víťazom“ tohto rebríčka je štvrtý diel populárnej série, v ktorom sa však prvýkrát objavujú noví hrdinovia. Hlavné postavy tentoraz stvárnili Mark Wahlberg a Nicola Peltz Beckham. S týmto dielom prichádza aj ďalšia novinka, okrem Autobotov sa súčasťou príbehu stali aj Dinoboti, čo sú mechanické tvory, ktoré vyzerajú ako prehistorické jaštery. Je to akýsi transformovaný Jurský park a podľa recenzentskej stránky Ranker aj obrovský prepadák.

transformatoři
Zdroj: Paramount Pictures
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia