Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Toto je 10 najhorších filmov, ktoré napriek tomu zarobili miliardu dolárov

7. Leví kráľ (2019)

Leví kráľ od štúdia Disney patrí medzi absolútnu klasiku. Teda aspoň ten animovaný. Príbeh sa odohráva v africkej savane, kde sa narodí budúci vládca všetkého živého. Príbeh Simby netreba vysvetľovať, no čo sa týka hraného remaku, ten sa stretol s pomerne rozpačitým prijatím. Napriek tomu zarobil 1,66 miliardy dolárov a čoskoro sa dočká prequelu o mladom Mufasovi.

lví král
Zdroj: Walt Disney Pictures

6. Jurský svet: Nadvláda (2022)

Máme tu presný príklad pokračovania populárnej franšízy. Šiesty a zatiaľ posledný film dinosaurej ságy síce nebol taký úspešný ako jeho predchodcovia, ale aj tak dokázal zarobiť viac ako miliardu dolárov, čím nahneval mnohých fanúšikov, ktorí mali pocit, že príbeh doslova varí z vody.

jurský park
Zdroj: Universal Pictures

5. Star Wars: Vzostup Skywalkera (2019)

Opäť franšíza a opäť jeden z horších dielov. Na konci zásadnej ságy o Skywalkerovi sa podľa oficiálnej synopsy zrodia nové legendy a odohrá sa záverečný boj o slobodu galaxie. V skutočnosti to však každého len nahnevalo, pretože nič nebolo poriadne vysvetlené, dej nedával zmysel a akcia sa dosť opakovala. Film zarobil vyše miliardy dolárov a následne na niekoľko rokov zabil akékoľvek pokusy o ďalší film Star Wars.

Star Wars
Zdroj: Lucasfilm Ltd.
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia