Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2024 o 16:30
Čas čítania 0:55
Ella Petrová

Z Netflixu čoskoro zmiznú kultové filmy. Nepozrieš si tu už Sám doma či Madagaskar

FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY NETFLIX SÁM DOMA
Uložiť Uložené

Spoločnosť plánuje stiahnuť viaceré klasiky. Vieme, dokedy máš čas si ich pozrieť.

Hoci sú Vianoce ešte ďaleko, z času na čas si mnohí radi pripomenú dobrodružstvo malého Kevina, ktorý sa na vianočné sviatky ocitol úplne sám v rodinnom dome. Vianočnú klasiku si môžeš pozrieť na Netflixe len do konca júla. Sám doma a Sám doma 2: Stratený v New Yorku neskôr na streamovacej platforme nenájdeš.

Sám Doma 2: Stratený v New Yorku
Zdroj: 20th Century Fox

Do rovnakého dátumu budú na platforme stále dostupné dráma Babel v hlavných úlohách s Bradom Pittom a Cate Blanchett a akčný film Peacemaker s Georgeom Clooneym a Nicole Kidman.

Do 6. augusta si môžeš pozrieť kultový film z prostredia módnej redakcie Diabol nosí Pradu. Aktuálne sa pripravuje pokračovanie filmu a medzi dielmi bude takmer 20-ročný odstup. Šéfredaktorku časopisu Mirandu Priestley hrá Meryl Streep a jej vtedajšiu asistentku, ale predovšetkým novinárku Andreu stvárňuje Anne Hathaway.

ďábel nosí Pradu
Zdroj: 20th Century Fox


Netflix sa zároveň rozlúči s komédiou Tú starú treba zabiť! s Benom Stillerom a Drew Barrymore. Stvárňujú pár, ktorý žije v byte snov, ale za cenu toho, že nad nimi býva neznesiteľná suseda.

Odporúčané
Ján Koleník: Zaujímalo by ma, kde je prezident, ktorý vôbec nereaguje na situáciu v kultúre (Rozhovor) Ján Koleník: Zaujímalo by ma, kde je prezident, ktorý vôbec nereaguje na situáciu v kultúre (Rozhovor) 20. augusta 2024 o 9:30

Od polovice augusta tu nenájdeš všetky diely Jurského parku, ako ani oscarový film Russella Crowea Gladiátor, ktorý má tiež pripravované pokračovanie. Zmizne aj akčný film s Keanu Reevesom 47 Roninov alebo Múmia s Tomom Cruisom.

Jurský park
Zdroj: Cinemart


Pokiaľ ide o romantické komédie, Netflix sa rozlúči s filmami Neuveriteľný deň, Vôňa ženy či Druhá alebo prvá s Juliou Roberts a Susan Sarandon. Odchod sa dotkne aj animovaných filmov ako Madagaskar, Baby šéf a Tajný život maznáčikov.

Madagaskar
Zdroj: DreamWorks SKG
Domov
Zdieľať
Diskusia