Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Coca-Cola.
24. júla 2024 o 10:00
Čas čítania 0:30
Sponzorovaný obsah

NOVINKA: Spoločnosť Coca-Cola rozširuje svoje portfólio. Táto ochutená voda ti dodá vitamíny aj minerály

GASTRO NÁPOJE
Uložiť Uložené

Osviežujúca novinka je ideálna nielen na leto.

Nová ochutená voda Glacéau Vitaminwater je obohatená o široké spektrum vitamínov (B3, B5, B6, C) a minerálov vrátane zinku. Dostupná je v dvoch lahodných príchutiach: Defence (malina a jablko) a Fiber (citrón, limetka a mäta).

Príchuť Defence je ideálna voľba pre tých, ktorí chcú posilniť svoju obranyschopnosť. S príchuťou maliny a jablka je obohatená o zinok a vitamín C, ktoré významne prispievajú k podpore funkcií imunitného systému. 

Príchuť Fiber je pre ľudí, ktorí dbajú na zdravé trávenie, s príchuťou citróna, limetky a mäty. Obsahuje vitamín B5 a vlákninu na podporu správnej funkcie zažívacieho systému. 

Oba nápoje obsahujú prírodné ingrediencie, sú bez konzervantov a s vitamínmi. Ochutenú vodu Vitaminwater si najlepšie vychutnáš vychladenú priamo z chladničky, ideálne po náročnom dni alebo po športovom výkone.

coca cola
Zdroj: Coca-Cola
objav novinku Vitaminwater
Domov
Zdieľať
Diskusia