Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Carneo.
2. augusta 2024 o 13:00
Čas čítania 2:01
Sponzorovaný obsah

Tento minimalistický prsteň ti zmeria hladinu stresu aj kvalitu spánku. Nezaplatíš zaň viac ako 100 eur

TECH MODERNÉ TECHNOLÓGIE
Uložiť Uložené

Prsteň Carneo ocenia aj ľudia s aktívnym životným štýlom.

Inteligentné hodinky vlastní dnes už asi každý, kto má aktívny životný štýl. Napriek tomu, že ide o veľmi užitočnú a praktickú tech vychytávku, má dve nevýhody. Počas letných mesiacov ti vznikne na zápastí biely pásik neopálenej pokožky a tiež sa nehodia ku každému outfitu. Možno preto viac oceníš alternatívu k takýmto hodinkám – smart prsteň.

Smart prsteň Carneo RING No.1 má senzory na meranie tepu srdca a okysličenia krvi. Zároveň, umožňuje aj meranie stresu, BMI, prejdenej vzdialenosti, monitorovanie spálených kalórií či kvality spánku.

Prsteň je vyrobený z nerezovej ocele. Vďaka čiernej farbe, minimalistickému a nadčasovému dizajnu ho zladíš k akémukoľvek outfitu. Učite tiež oceníš, že na jedno nabitie ti vydrží 3 až 5 dní a nezaplatíš zaň viac ako 100 eur. 

Monitor športových aktivít aj spánku

Všetky informácie a merania nájdeš v prehľadnej aplikácií Carneo FIT, ktorá je dostupná v slovenskom jazyku a je kompatibilná so systémami iOS aj Android. Na spárovanie s telefónom ti postačí len zapnutý Bluetooth.

Smart prsteň podporuje až 20 športových aktivít, ich kompletný zoznam nájdeš TU. Pri každej aktivite sa ti prehľadne zobrazia všetky potrebné údaje ako sú aktuálny tep srdca, vzdialenosť, spálené kalórie, celkový čas aktivity alebo zobrazenie trasy na mape vďaka GPS v telefóne. Carneo RING No.1 je odolný voči prachu aj vode, takže sa nemusíš obávať, že sa ti zničí v teréne a môžeš s ním aj plávať

kúp si smart prsteň

Prsteň tiež monitoruje priebeh spánku. Ráno po prebudení si v aplikácií môžeš pozrieť dĺžku svojho spánku alebo informácie o trvaní a časovom identifikovaní REM fáz. Svoj spánok tiež môžeš anonymne porovnať s ostanými užívateľmi rovnakého pohlavia a veku. 

Samozrejmosťou je aj meranie tepu v priebehu celého dňa, aj mimo športových aktivít. Prsteň tiež monituruje aj okysličenie krvi. 

Všetky namerané údaje sú iba informačné a môžu sa líšiť od nameraných hodnôt profesionálnych prístrojov, preto ich považuj iba za orientačné.

Carneo RING No.1 tiež disponuje funkciou, ktorá monitoruje tvoju hladinu stresu. Pre čo najpresnejšie výsledky, výrobca odporúča nosiť prsteň cez deň aj v noci. Prsteň meria stres pomocou odchýlky od tvojej pokojovej tepovej frekvencie, pričom berie do úvahy aj dýchanie a fyzickú aktivitu. 

Pravdepodobne oceníš aj funkciu energia tela. Tá zobrazuje úbytok energie organizmu po fyzickej aktivite a doplnenie energie oddychom počas dňa. Následne sa ti úbytok a prírastok energie zobrazí v aplikácií ako hodnota v percentách. 

Funkcia kardioindex zas meria životnosť srdca, na základe viacerých parametrov, ako BMI, tvoja kondícia a tiež sleduje minimálny a maximálny počet tepov počas športovej aktivity, spánku a oddychu. Čím bude index tvojho srdca vyšší, tým je dlhšia jeho životnosť. Táto funkcia získa najpresnejšie výsledky, ak budeš nosiť prsteň 24 hodín.

Pri fotení selfies alebo skupinových fotiek s kamošmi môžeš tiež prsteň využiť ako tlačidlo spúšte spárovaného telefónu na diaľku – stačí, ak prsteňom zatrasieš.

Nabíjacie púdzro má 200mAh batériu, vďaka čomu ti prsteň vydrží až 1 mesiac bez potreby elektrickej siete. Ak pôjdeš na dlhšiu dovolenku, nemusíš si so sebou brať žiadnu nabíjačku a vystačíš si len s pudzrom. Vďaka 200mAh batérií ti prsteň vydrží až 1 mesiac len s dobíjaním v puzdre. 

carneoCarneoCarneoCarneo
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia