Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2024 o 7:49
Čas čítania 0:32
Barbora Fábryová

Miki: Barové bitky a rozstrieľané telá. Nový trailer o mafiánovi Černákovi je preplnený krvavým násilím z 90. rokov

SLOVENSKO MIKI MIKULÁŠ ČERNÁK
Uložiť Uložené

Film Miki nás prenesie do obdobia, kď slovenskému podsvetiu vládol Mikuláš Černák.

Najočakávanejší slovenský film tohto roku o bývalom mafiánskom bosovi Mikulášovi Černákovi príde do kín už v auguste. Tvorcovia zverejnili oficiálny trailer, v ktorom môžeš vidieť slovenských hercov v rolách násilných mafiánov.

„Tvorcovia dnes predstavujú trailer k filmu Miki, ktorý vezme divákov do obdobia divokých 90. rokov, keď sa k moci dostávali ľudia silou a keď mizli posledné zvyšky morálnych zábran. V politike i mimo nej. A v ktorom uspel i niekdajší bos slovenského podsvetia, ktorého príbehom je film Miki inšpirovaný. Snímka Miki príde do kín už 15. augusta,“ informujú tvorcovia. 

Vo filme režiséra Jakuba Kronera si zahrali známi slovenskí herci, a to Milan Ondrík, Dušan Cinkota, Gregor Hološka a Michal Kubovčík. Diváci sa môžu prostredníctvom nich preniesť do temného obdobia Slovenska a spoznať tak nielen život Mikuláša Černáka, ale aj jeho najbližších priateľov a mnohých ďalších slovenských mafiánov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia