Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
21. júna 2024 o 17:00
Čas čítania 2:03
Sponzorovaný obsah

Bicykluješ alebo sa korčuľuješ s mobilom vo vrecku? Takto ho účinne ochrániš a vyhneš sa rozbitému displeju

Bicykluješ alebo sa korčuľuješ s mobilom vo vrecku? Takto ho účinne ochrániš a vyhneš sa rozbitému displeju
Zdroj: PanzerStore.sk
TECH MOBILY
Uložiť Uložené

Spríjemňuješ si letné mesiace športom? Pravdepodobne aj ty nosíš so sebou svoj telefón a vystavuješ ho tak riziku pádov či nárazov. Rozbitému displeju sa však dá vyhnúť.

Počas letného obdobia je riziko rozbitia smartfónu často väčšie ako v zime. Nosíš voľnejšie krátke nohavice s vreckami, z ktorých sa dokáže telefón veľmi ľahko vyšmyknúť? V zápale športových aktivít si často neuvedomujeme, aké riziká hrozia telefónom, až kým zrazu nespadne na zem alebo neschytá silný náraz. Ten obvykle končí chytaním sa za hlavu pre rozbitý displej, prípadne prasknutie zadnej strany či poškodenie objektívu fotoaparátu. 

Namiesto užívania si leta svojimi obľúbenými aktivitami musíš potom riešiť opravu telefónu, prípadne kúpu nového. A peniaze, ktoré by sa ti skôr zišli na pekný výlet alebo dovolenku, musíš chtiac-nechtiac investovať do smartfónu. Týmto nepríjemnostiam však vieš veľmi jednoducho predchádzať. 

360-stupňová ochrana smartfónu 

Vďaka produktom od dánskeho výrobcu PanzerGlass™, ktorý je svetovým lídrom vo vývoji ochranných skiel a puzdier, zabezpečíš svojmu smartfónu 360-stupňovú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia. 

PanzerStore.sk
Zdroj: PanzerStore.sk

Ochranné sklá PanzerGlass™

Základom spoľahlivej ochrany smartfónu sú sklá PanzerGlass™, ktoré sú vyrobené z jedinečného japonského skla Asahi tvrdeného v peci pri teplote až 500 °C počas 5 hodín. Vďaka tomu sú mimoriadne tvrdé a pevné, odolajú aj pádom z väčšej výšky a škrabancom od veľmi ostrých predmetov. Zároveň sú však dokonale priehľadné, nijako neovplyvňujú citlivosť displeja či jeho farebnosť. 

Praktický tip: V ponuke PanzerGlass™ nájdeš viacero unikátnych typov ochranných skiel. V letnom období oceníš najmä sklá Ochrana zraku 2 v 1, ktoré majú filter modrého svetla a špeciálnu antireflexnú vrstvu. Vďaka nej sa ti displej nebude na slnku tak lesknúť a používanie telefónu bude pre teba oveľa príjemnejšie. 

Inovatívne puzdrá s materiálom D3O

O špičkovú ochranu zadnej strany a bokov smartfónu sa postarajú ochranné puzdrá PanzerGlass™. K dispozícii sú štýlové priehľadné aj elegantné čierne verzie. Vybrané modely obsahujú špeciálny materiál D3O, svetovo najpokročilejší ochranný materiál na rastlinnej báze. Pozostáva z inteligentných molekúl, ktoré sa pri náraze účinne spoja, aby absorbovali energiu, následne ju rozptýlia a vrátia sa do svojej pôvodnej polohy. Dokáže tak mimoriadne účinne pohltiť nárazy a zamedziť poškodeniu telefónu. 

PanzerStore.sk
Zdroj: PanzerStore.sk

Kryty objektívov 

Ak telefón narazí na tvrdú hranu alebo vo vrecku príde do kontaktu s ostrými predmetmi, puzdro nemusí plnohodnotne ochrániť objektívy fotoaparátu. Môžu na nich vzniknúť škrabance, prípade sa rozbijú a svoj telefón už nebudeš môcť ďalej používať na fotenie či nahrávanie videí. Oprava poškodených objektívov je obvykle celkom nákladná, preto sa ich oplatí dobre chrániť. 

V tomto smere ti skvele poslúžia kryty na objektívy PanzerGlass™ PicturePerfect alebo ochranné krúžky Hoops. Tie nijako neskresľujú kvalitu fotografií a perfektne chránia pred nárazmi či škrabancami. Na objektív sa dajú aplikovať veľmi rýchlo a jednoducho. 

Nezabúdaj ani na hodinky

Používaš pri letných športoch inteligentné hodinky, ktoré zaznamenávajú prejdenú trasu, srdcový tep a ďalšie parametre? Dopraj aj im prvotriednu ochranu pred škrabancami a nárazmi. V ponuke PanzerGlass™ nájdeš tvrdené ochranné sklá aj špeciálne kryty Full Body s revolučným materiálom D3O. Tie tvojim hodinkám zabezpečia dlhšiu životnosť a znížia riziko ich poškodenia na minimum. 

PanzerStore.sk
Zdroj: PanzerStore.sk

Už žiadne praskliny a škrabance

Vďaka ochranným sklám, puzdrám a krytom PanzerGlass™ si budeš môcť všetky svoje obľúbené letné športové aktivity vychutnávať naplno, bez stresu a obáv z poškodenia hodiniek či telefónu. Neváhaj a pozri si ponuku v e-shope PanzerStore.sk a vyber si tú najlepšiu ochranu na svoje smart zariadenie. 

PanzerStore.sk
Zdroj: PanzerStore.sk
Späť
Zdieľať
Diskusia