Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ORLEN.
4. júla 2024 o 10:00
Čas čítania 1:29
Sponzorovaný obsah

LETNÁ SÚŤAŽ: Táto čerpacia stanica ti dá dovolenku v hodnote 10 000 € a 100 € na tankovanie. Takto sa zapojíš

LETNÁ SÚŤAŽ: Táto čerpacia stanica ti dá dovolenku v hodnote 10 000 € a 100 € na tankovanie. Takto sa zapojíš
Zdroj: Orlen
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE DOVOLENKA KAM NA DOVOLENKU SÚŤAŽ
Uložiť Uložené

Zapoj sa do súťaže o skvelé ceny a uži si leto naplno.

Známa sieť čerpacích staníc ORLEN sa rozhodla svojim zákazníkom spríjemniť nadchádzajúce leto. Od 1. júna až do 31. augusta prebieha veľká letná súťaž, do ktorej sa môže zapojiť úplne každý. Počas celého trvania sa každý deň žrebujú výhercovia, ktorí získajú skvelé ceny.

Ak sa zapojíš do súťaže, aj ty môžeš každý deň vyhrať TANKARTU Easy v hodnote 50 €, voucher na ubytovanie podľa vlastného výberu v hodnote až 700 € či poukaz na zážitky z najzazitky.sk v hodnote 200 €. Hlavnou cenou je letná dovolenka v hodnote 10 000 €, ktorá stále čaká na vybraného šťastlivca, ktorému ORLEN splní dovolenkový sen.

Chceš sa aj ty zapojiť do žrebovania o tieto skvelé ceny? Stačí, ak natankuješ minimálne 20 litrov paliva Verva alebo Efecta na akejkoľvek slovenskej čerpacej stanici ORLEN. Pri platení si nezabudni zobrať pokladničný blok, ktorý je vstupenkou do súťaže.

Na zapojenie sa do súťaže stačí natankovať aspoň 20 litrov paliva. Po zaplatení dostaneš pokladničný blok, na ktorého spodnej časti nájdeš unikátny súťažný kód. Zadaj kód z bloku do formulára na tejto stránke alebo pošli SMS v tvare ORLENmedzeraKOD na telefónne číslo 0902 021 021. 

Ihneď po zaslaní kódu dostaneš spätnú odpoveď, či sa na teba usmialo šťastie a vyhrávaš jednu z denných cien. Výherca hlavnej výhry bude vyžrebovaný po skončení súťaže, teda 1. septembra 2024. „Výhra bude odovzdaná v podobe voucheru v hodnote 10 000 eur od poskytovateľa voucheru DERTOUR Slovakia, s. r. o. Hodnotu jednotlivého voucheru treba vyčerpať maximálne na dvakrát, a to do 30. septembra 2025,“ spresnil organizátor.

Viac o priebehu a podmienkach súťaže nájdeš na tomto odkaze

Získaj 100 € na pohonné hmoty každý týždeň

Aby toho nebolo málo, čerpacia stanica ORLEN si pre svojich zákazníkov pripravila aj druhú letnú súťaž. Či už tankuješ menej ako 20 litrov, alebo chceš skúsiť šťastie dvakrát, zapojiť sa môžeš do súťaže prebiehajúcej na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ORLEN Slovensko (@orlen_slovensko)

Instagramová súťaž prebieha od 1. júna až do 31. augusta. Počas tohto obdobia ORLEN každý týždeň žrebuje jedného šťastlivca, ktorý získa TANKARTU EASY v hodnote 100 €. Na zapojenie sa do súťaže stačí na Instagrame zazdieľať fotku či video z tvojich ciest.

Dôležitou podmienkou je označiť pod postom @orlen_slovensko a pridať hashtag #ORLENzazitky. Nezabudni si odomknúť profil, aby bol tvoj príspevok verejný a viditeľný pre všetkých. Všetky podmienky nájdeš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia