Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Hubert Club.
3. júna 2024 o 11:30
Čas čítania 1:57
Sponzorovaný obsah

SÚŤAŽ: Vyhraj dovolenku na Maldivách pre dve osoby alebo iPhone 15. Stačí, ak splníš tieto podmienky

SÚŤAŽ: Vyhraj dovolenku na Maldivách pre dve osoby alebo iPhone 15. Stačí, ak splníš tieto podmienky
Zdroj: Unsplash/Ishan @seefromthesky
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Chceš stráviť leto na bielej pláži pri tyrkysovom mori? Teraz máš jedinečnú príležitosť.

Chceš cez leto zažiť niečo nové? Hubert Sekt si pre teba pripravil tri inšpirácie na aktivity a súťaž, ktorá rozhodne spestrí tvoje letné dni, na ktoré budeš ešte dlho spomínať. Pokiaľ miluješ fotenie, šport a cestovanie, táto súťaž je pre teba ako stvorená.

Do súťaže sa zapojíš tak, že si v termíne od 1. 6. – 31. 8. 2024 kúpiš sekt Hubert Club, zaregistruješ sa na stránke www.hubertsutaz.sk (potrebné vložiť foto/scan bločku) a už len počkáš, či sa na teba v žrebovaní usmeje šťastie. 

Ak chceš zvýšiť svoju šancu na výhru, prihlás do súťaže čo najviac dokladov o kúpe Hubert Club. V prípade nákupu na e-shope najnapoje.sk namiesto bločku pri registrácii použiješ potvrdenie objednávky.
HUbert Club
Zdroj: Hubert Club

1. Vyskúšaj toto leto nejaký nový šport

Pokiaľ sa tvoj pohyb po hladine vody zatiaľ odohrával len v ľahu na nafukovačke, vyskúšaj paddleboard. Je to vynikajúci spôsob, ako sa prepraviť do takých zákutí tvojich obľúbených vodných plôch, na ktoré sa ti doteraz nedalo dostať. Počas toho si aj vyformuješ pekné lýtka, pás či ruky.

Paddleboard si vieš požičať na rôznych slovenských vodných plochách za prijateľnú sumu. Keď sa ti to zapáči, môžeš si o vlastný paddleboard zasúťažiť s obľúbeným pravým slovenským sektom. Stačí, že si aj toto leto dopraješ a kúpiš od 1. júna do 31. augusta Hubert Club, a paddleboard môže byť tvoj.

paddleboard
Zdroj: Unsplash/Nick Fewings

2. Odfoť 5 západov slnka na neznámych miestach

Patríš medzi nevyliečiteľných romantikov a tvoj telefón je plný fotografií západov slnka?  Pridaj k nim toto leto päť nových, no urob to trochu inak. Vyber si päť miest na Slovensku, kam chceš ísť, a daj si záväzok, že si tam z nejakého pekného miesta na pamiatku odfotíš západ slnka.

Čo tak západ slnka na Spišskom hrade, nad Banskou Štiavnicou alebo z niektorej z chát vo Vysokých Tatrách? Máš tipy na iné miesta? Smelo do toho. Ak si budeš chcieť pri západe štrngnúť obľúbenými bublinkami, vyber si jeden z obľúbených Clubov, vďaka ktorému môžeš vyhrať jeden z troch nových iPhonov 15 a fotiť západy slnka na úplne nový mobil.

zapad slnka, bratislava
Zdroj: Unsplash/Frantisek Duris

3. Vytvor si nástenku s destináciami, do ktorých túžiš vycestovať

Viacero teórií hovorí, že svoje sny a túžby je dobré vizualizovať, a to veľmi konkrétne. Či už na tento spôsob „programovania vlastnej budúcnosti“ veríš, alebo nie – minimálne za pokus to stojí. Vytvor si koláž z obrázkov miest, na ktoré sa chceš raz vybrať, napíš si, čo tam uvidíš, čo budeš robiť, čo dobré z lokálnej kuchyne ochutnáš, aký suvenír si z danej lokality túžiš priniesť.

nastenka
Zdroj: Unsplash/AbsolutVision

Táto technika ti okrem príjemného ponorenia sa do snívania prinesie aj zaslúžený relax a podarí sa ti prísť na iné myšlienky. Keď máš na svojom cestovateľskom „možno raz“ liste aj destináciu s nekonečnými bielymi plážami a azúrovým morom, jej prototypom sú Maldivy.

Ak sa chceš k uskutočneniu svojho sna priblížiť čo najviac, zapoj sa do súťaže, ktorú usporiadalo vinárstvo Hubert J.E. Okrem spomínaného paddleboardu a smartfónu v nej vďaka zakúpeniu aspoň jednej fľaše Hubert Club môžeš vyhrať dovolenku na Maldivách.

hubert sekt
Zdroj: Hubert Sekt
Zapoj sa do súťaže
Domov
Zdieľať
Diskusia