Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2024 o 9:53
Čas čítania 0:34
Karolína Uličná

„Zuzana Čaputová je oddaná bojovníčka,“ napísala svetová legenda zo skupiny Queen. Prezidentke venovala post na Instagrame

ZAUJÍMAVOSTI ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka sa na veľkolepom koncerte aj osobne zúčastnila.

Cez víkend sa v Bratislave konal hudobný festival, kde vystúpili francúzsky hudobník a skladateľ Jean-Michel Jarre či najväčšia rocková hviezda zo skupiny Queen Brian Harold May.

Sedemdesiatšesťročný umelec navštívil aj Prezidentský palác a stretol sa s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Samotný gitarista zdieľal na Instagrame video z návštevy. Po jej boku stojí nielen on, ale aj Jean-Michel Jarre či organizátori festivalu.

„Prijatie Zuzanou Čaputovou je pre nás veľkým potešením. Je oddanou bojovníčkou za zodpovedný prístup k planéte Zem, a hoci čoskoro opustí úrad, dúfame, že v budúcnosti podporíme jej pokračujúcu prácu v oblasti životného prostredia,“ napísal Brian pod post.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Harold May (@brianmayforreal)

Prezidentka sa na koncerte, ktorý organizovala firma ESET cez víkend, aj osobne zúčastnila. Z podujatia pridala aj viaceré fotky. Oboch umelcov označila za „hudobné legendy a popularizátorov vedy, ktorí sú rešpektovaní aj vo svetovej vedeckej komunite“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia