Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2014, 18:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Raid 2 je podľa nového traileru akčnou revolúciou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie drsného a krvavého Raid sa už nezadržateľne blíži a s prichádzajúcou premiérou je tu aj trailer, ktorý ukáže kopu nových záberov a pochváli sa veľmi pozitívnymi ohlasmi.

Raid 2 je podľa nového traileru akčnou revolúciou

The Raid aka Prepadovka (I know, I know) mala v roku 2011 obrovský úspech. Skvelé choreografie súbojov, ktoré nadchli aj kolegu kestyho (jeho recenzia tu), neboli také úžasne len náhodou. Sequel s podtitulom Berandal sa už začiatkom roku predstavil na festivale Sundance a zneli odtiaľ samé pozitívne recenzie či ohlasy. Má sa údajne jednať o akčnú revolúciu a jeden z najlepších akčných filmov vôbec. Dokonalé súboje, prepracované scény a ich spôsob natočenia, teda by sme sa nemali dočkať neprehľadných bitiek ani scén, za čo vďačíme štábu a režisérovi Garethovi Evansovi. Ten si po jednotke ošéfoval aj sequel a postará sa aj o trojku. Tá je už istá, bude sa odohrávať približne od polovice druhej časti, avšak kým ju uvidíme, hodne dlho si počkáme. V hlavnej úlohe opäť skvelý Iko Uwais. Teraz už klikajte na trailer, pretože ten hovorí sám za seba. Celosvetová premiéra už 28. marca, avšak československé kiná počin z Indonézie opäť ignorujú, rovnako ako Arnieho Sabotage (odkaz k vám milí distribútori, c'mon).

Raid 2 je podľa nového traileru akčnou revolúciou

Raid 2 je podľa nového traileru akčnou revolúciou
Domov
Zdieľať
Diskusia