Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti ČSOB.
27. februára 2024 o 11:00
Čas čítania 1:41
Sponzorovaný obsah

Čo skrýva moje DNA? Vieme, ako získať odpoveď rýchlo a zdarma

Čo skrýva moje DNA? Vieme, ako získať odpoveď rýchlo a zdarma
Zdroj: Unsplash/Sangharsh Lohakare
ZAUJÍMAVOSTI POISTENIE
Uložiť Uložené

Odhaľ tajomstvá svojej DNA a popritom si zabezpeč svoju budúcnosť.

Naše genetické predispozície predurčujú z veľkej časti naše možnosti, limity aj riziká. Ovplyvňujú náš život, ale aj kvalitu životov našich potomkov. Je preto dobré zistiť, čo máme zakódované vo svojej DNA.

Poznáme cestu, ako sa k tejto analýze a následným personalizovaným odporúčaniam pre zdravšiu budúcnosť dostať rýchlo a dokonca zdarma. A popritom si pohodlne finančne zastabilizovať svoju budúcnosť a ochrániť ju pred nečakanými udalosťami a hrozbami.

DNA Complex test v hodnote 349 €, ktorý odhalí záhady vášho tela (viac ako 120 genetických predispozícií týkajúcich sa zdravia, výživy, intolerancií, športového profilu či prenášačstva), získate teraz úplne zdarma, ak sa rozhodnete uzavrieť životné poistenie v ČSOB Poisťovni. Nikdy to pritom nebolo jednoduchšie – ČSOB Poisťovňa ako prvá na slovenskom trhu prináša možnosť uzatvoriť životné poistenie online, bez jedinej návštevy pobočky, bez stretnutí s finančným poradcom, z pohodlia domova, a to všetko v rekordne krátkom čase – za zhruba 10 minút.

Je to jednoduché

Kladiete si otázku, či je životné poistenie pre mňa a či sa mi oplatí? Vaše dilemy rýchlo rozoženie prehľadná a jednoduchá online kalkulačka – stačí, ak odpoviete na štyri jednoduché otázky. Online kalkulačka vám následne zostaví a odporučí vhodný poistný balík. Poistné krytia aj cenu životného poistenia si však, samozrejme, môžete prispôsobiť vlastným predstavám, potrebám či možnostiam.

Odporúčané
Union prichádza s novým benefitom – poistenci môžu využívať zľavy na produkty, ktoré podporia ich zdravý životný štýl Union prichádza s novým benefitom – poistenci môžu využívať zľavy na produkty, ktoré podporia ich zdravý životný štýl 18. júla 2024 o 14:30

Všetko hneď uvidíte zoradené prehľadne vedľa seba na displeji, napríklad koľko vás stojí poistenie konkrétnej životnej udalosti mesačne a aké poistné plnenie by vám za to ČSOB Poisťovňa vyplatila v prípade, že by táto nečakaná udalosť nastala. Okrem seba môžete, samozrejme, poistiť aj to najcennejšie, čo máte – svoje deti. Pre vybrané riziká je pri deťoch do 14 rokov až dvojnásobné poistné krytie.

rodina, family
Zdroj: Unsplash/Jonathan Borba

Ešte stále váhate? Cesta životom je na mnohých úsekoch hrboľatá a tŕnistá, vďaka správne nastavenému životnému poisteniu však dokážeme na nej finančne chrániť nielen seba, ale aj svojich blízkych. Vážna choroba či ťažký úraz pripravia človeka neraz o prácu a práve vtedy stratu príjmu okamžite nahrádza zodpovedné rozhodnutie z minulosti – vaša životná poistka. Rodinný rozpočet nenabúrajú ani výdavky na liečbu či nevyhnutné zdravotné pomôcky vďaka poisteniu liečebných nákladov.

A ešte jedna otázka, ktorá väčšinou ľuďom napadne pri zvažovaní uzatvorenia životného poistenia – ako budem splácať úver či hypotéku v prípade straty príjmu? Aj tu stojí životné poistenie pri vás – ČSOB Poisťovňa vám okrem poistného plnenia vyplatí aj šesť hypotekárnych splátok navyše. A čo tak lekár na telefóne alebo návšteva praktického lekára priamo v domácnosti? Áno, aj po takýchto benefitoch môžete siahnuť v prípade potreby.

Pár klikov a správnych rozhodnutí a už sa nemusíte trápiť obavami, čo bude, ak... Za ten pokojný spánok to rozhodne stojí. Čo poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia