Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Sinsay.
19. februára 2024, 16:30
Čas čítania 1:52
Sponzorovaný obsah

Prešívané alebo hladké – aké dámske vesty zvoliť túto sezónu?

MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Dámske vesty sú univerzálnym kúskom, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadnej ženy.

V súčasnosti nájdete na trhu rôzne dizajny dámskych viest, ktoré môžete nosiť k rôznym outfitom. Vyberte si dámske vesty, ktoré budú trendy túto sezónu, a vytvárajte jedinečné outfity.

Dámske vesty možno považovať za trendy, ale aj veľmi praktické kúsky. V závislosti od dizajnu, strihu a materiálu ich môžete kombinovať nielen k rôznym outfitom, ale aj nosiť ich v rôznych ročných obdobiach. V ponuke nájdete hladké, ale aj prešívané dámske vesty rôznych farieb. Prispôsobte výber oblečenia svojim potrebám, preferenciám a štýlu. Či už hľadáte vestu do chladnejšieho počasia, alebo elegantnú dámsku vestu na bežné nosenie, z ponuky si určite vyberie každá z vás.

Elegantné hladké dámske vesty na bežné nosenie

V súčasnosti sú veľmi obľúbené elegantné hladké dámske vesty, ktoré jednoducho môžete kombinovať, či už k elegantným nohaviciam, ale aj k sukniam. Pokiaľ chcete vytvoriť neformálny outfit, pokojne zvoľte hladkú dámsku vestu a skombinujte ju s rifľami alebo denimovanými šortkami. V takom prípade zvoľte vestu krátkeho strihu s výstrihom do V a so zapínaním na gombíky.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Hladké dámske vesty sú synonymom elegancie, ale môžete ich nosiť aj na bežný deň, a to či už do práce, mesta a podobne. Klasické čierne, biele a neutrálne farby sú vždy tou správnou voľbou. Na letné mesiace však môžete zvoliť aj farebné dámske vesty. Obľúbenou voľbou sú aj tie s károvaným dizajnom. 

Prešívané vesty ideálne do chladnejšieho počasia

Neodmysliteľnou súčasťou chladnejšieho počasia sú práve prešívané vesty, ktoré sú nielen teplé, ale aj štýlové. Výrazné prešívanie pridáva textúru a zaujímavý dizajn vášmu oblečeniu. Odvážne farby a geometrické vzory sú v súčasnosti veľmi trendy. Pokiaľ teda hľadáte módny kúsok, ktorý môžete nosiť prevažne na jar a v jeseni, potom odporúčame zvoliť prešívanú dámsku vestu.

Počas chladnejších dní sú skvelou voľbou dlhé prešívané dámske vesty, ktoré sú zároveň vyrobené z teplého materiálu. Vybrať si môžete rôzne strihy a dizajny viest. Siahnite po neutrálnych odtieňoch a vestách s kapucňou, vreckami a so zapínaním na zips alebo cvoky. Takéto bundy bez rukávov sú ideálne na bežný deň k ležérnemu alebo športovému oblečeniu.

vesta
Zdroj: Sinsay.com

Prešívané vs. hladké dámske vesty

Hľadáte ideálnu dámsku vestu? Pri výbere tej správnej vesty je potrebné zvážiť všetky potreby, preferencie, ale aj štýl. Každá z týchto viest ponúka iné výhody a je ideálna na rôzne príležitosti. Preto by nemala vo vašom šatníku chýbať prešívaná ani hladká dámska vesta. Elegantné hladké vesty sú skvelým doplnkom na denné nosenie a špeciálne príležitosti, zatiaľ čo prešívané vesty vám poskytnú potrebné teplo a pohodlie v chladnejšom počasí.

Odporúčané
Podpätky, legíny či tangáče. Toto sú ikony ženského šatníka, ktoré pôvodne vznikli pre mužov Podpätky, legíny či tangáče. Toto sú ikony ženského šatníka, ktoré pôvodne vznikli pre mužov 9. apríla 2024, 14:30

Bez ohľadu na vašu voľbu pamätajte, že kombinovanie štýlu s pohodlím je kľúčové na dosiahnutie dokonalého outfitu. Vyberte si zo širokej ponuky a nakupujte dámske vesty v overených predajniach alebo internetových obchodoch. Nezabúdajte zvoliť správny strih a veľkosť, ktorú si môžete vybrať aj podľa veľkostnej tabuľky. Kombinovaním všetkých týchto faktorov budete mať vo svojom šatníku ideálny kúsok, po ktorom môžete siahnuť za každých okolností.

Domov
Zdieľať
Diskusia