Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Horsefeathers.
19. februára 2024, 11:30
Čas čítania 2:37
Sponzorovaný obsah

Horsefeathers odštartoval totálny zimný výpredaj. Využi 50 % zľavy, ušetri stovky eur a buď ready na budúcu lyžiarsku sezónu

Horsefeathers odštartoval totálny zimný výpredaj. Využi 50 % zľavy, ušetri stovky eur a buď ready na budúcu lyžiarsku sezónu
Zdroj: Unsplash/ Katarzyna
MÓDA MÓDA ŠPORT ZIMNÉ ŠPORTY ZĽAVY
Uložiť Uložené

Nezmeškaj túto ponuku, pretože teraz je správny čas nakupovať zimné outfity.

Lyžiarska sezóna sa nám pomaly končí, čo znamená, že teraz je ten správny čas na nakupovanie zimného oblečenia. Preto sme vybrali niekoľko pánskych a dámskych búnd, nohavíc a termooblečení značky Horsefeathers, ktorých cena nezabolí (až tak) tvoju peňaženku.

Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. 50 % zľava sa aplikuje až po aktivácii kódu LASTSIZE, ktorý ti v košíku odpočíta cenu. Pri sume nad 40 eur máš dopravu zadarmo.

Pánska bunda Turner lava red/mimosa yellow

  • 87,48 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 174,99 €)

Či už sa lyžuješ, snowboarduješ, alebo tráviš čas v après-ski bare, túto bundu si definitívne zamiluješ. Bunda Turner je odolná proti sneženiu, vetru a má vodoodolnosť 10 000 mm. Okrem iného, s aktívnym zateplením PET (tenké stlačiteľné vlákna) sa pri mínusových teplotách určite nebudeš triasť od zimy. Tento typ zateplenia rýchlo schne, je veľmi trvanlivé, mäkké, priedušné a má skvelú regeneračnú schopnosť po stlačení. 

horsefeathers
Zdroj: Horsefeathers
Bunda turner lava red a mimosa yellow

Pánska bunda Norman digital

  • 102,47 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 204,99 €)

Obľúbený model Norman je určený do ťažších snehových podmienok, takže vietor a sneh nebudú mať pri tejto bunde šancu. Technické parametre zabezpečia dostatočnú priedušnosť (15 000 gm) a takisto aj vyššiu odolnosť proti vode (15 000 mm). Bunda Norman nie je zateplená, takže ti odporúčame nosiť pod ňou termobielizeň a mikinu.

P. S. Oblieka sa cez hlavu, ale túto „robotu“ ti zjednoduší bočný zips.

horsefeathers
Zdroj: Horsefeathers
Bunda norman navy a digital

Pánske termonohavice Riley

  • 20,99 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 41,99 €)

Ak ideš do hôr, tak bez termobielizne ani krok. Nohavice Riley obsahujú vysoko priedušný materiál z mikroskopických vlákien a rýchlo odvádzajú vlhkosť. Ich špecialitou sú antibakteriálne nanočastice striebra Silverplus®, vďaka ktorým nebudeš nepríjemne cítiť pot. Vďaka ich elastickosti sú ako stvorené na zimné športy.

horsefeathers, nohavice
Zdroj: Horsefeathers
Termo nohavice Riley

Ľahké pánske termotričko Hart LS black

  • 18,97 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 37,95 €)

K termonohaviciam predsa musíš mať aj termotričko. Rýchloschnúci a priedušný materiál je vybavený, podobne ako termonohavice vyššie, antibakteriálnou ochranou regulujúcou zápach. Dlhší rukáv je lepší na chladnejšie počasie, no toto tričko si môžeš obliecť aj počas leta.

termo tricko
Zdroj: Horsefeathers
Termo tričko Hart LS black

Dámska bunda Ofelia paintbrush/mimosa yellow

  • 104,47 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 208,99 €)

Odolnosť proti vode (10 000 mm), vysoká priedušnosť, laminovaná membrána UltraTech a stredné aktívne zateplenie PET sú parametre, ktoré sú ideálne do zimného počasia. Dámska bunda Ofelia v štýlovom farebnom prevedení bude tvojím obľúbeným kusom oblečenia na svah. Vyber si variant mimosa yellow alebo „pofŕkanú“ verziu paintbrush.

horsefeathers
Zdroj: horsefeathers
Bunda ofelia paintbrush a mimosa yellow

Dámska bunda Pola II mimosa yellow

Pokiaľ preferuješ predĺžený strih búnd, siahni po Pola II v žiarivom farebnom prevedení mimosa yellow. Táto vodoodolná dámska bunda s laminovanou membránou ťa poteší najmä vysokým aktívnym zateplením PET a odolnosťou voči sneženiu a vetru.

horsefeathers
Zdroj: horsefeathers
Bunda pola II mimosa yellow

Dámska bunda Derin II lollipop

  • 99,98 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 199,99 €)

Bestseller dámskych búnd Horsefeathers v lákavom farebnom prevedení lollipop teraz kúpiš za polovicu. Bunda Derin II je vybavená laminovanou membránou UltraTech, stredným zateplením, priedušnosťou a odolnosťou voči vode. Určite oceníš praktické predné vrecko, z ktorého raz-dva vytiahneš to, čo potrebuješ.

horsefeathers
Zdroj: horsefeathers
Bunda Derin II lollipop

Dámske Nohavice Avril II phantom/lollipop/mimosa yellow

  • 79,48 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 158,99 €)

Snowboardistky a lyžiarky si zamilujú dámske nohavice Avril II, ktoré sú top nielen na upravené zjazdovky, ale aj na snehové prekážky a mostíky, a tak sa môžeš poriadne vyšantiť. Na výber máš tri farebné prevedenia, z ktorých si vyskladáš dokonalý funkčný outfit. Nohavice majú nižšie zateplenie, a preto si určite daj pod ne termooblečenie.

horsefeathers
Zdroj: Horsefeathers
Nohavice avril II

Dámske termonohavice Mirra tropical/aquarell

  • 20,99 € s kódom LASTSIZE (pôvodná cena 41,99 €)

Termobielizeň je jednoducho must-have, či už je zima, alebo leto. Nohavice Mirra sú priedušné, rýchloschnúce a ich materiál je zložený z nanočastíc striebra obmedzujúcich zápach. Obľúbiš si najmä pohodlné ploché švy, ktoré nebudeš ani cítiť.

horsefeathers
Zdroj: horsefeathers
termo nohavice mirra
Domov
Zdieľať
Diskusia