Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. februára 2024, 15:05
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Tvorca seriálu True Detective nazval 4. sériu a jej prepojenie s prvou hlúpou. Od seriálu sa dištancuje

Tvorca seriálu True Detective nazval 4. sériu a jej prepojenie s prvou hlúpou. Od seriálu sa dištancuje
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Nic Pizzolatto si očividne novú sériu neužíva.

Tvorca seriálu True Detective Nic Pizzolatto, ktorý napísal prvé tri série, sa dištancuje od tej štvrtej s podnázvom Night Country. Vo vymazaných príspevkoch na Instagrame označil spojenie štvrtej série s tou prvou ako hlúpe. Ďalej tvrdí, že so štvrtou sériou nemal nič spoločné, takže ho za ňu ani nemôžu kritizovať.

Vo štvrtej sérii sa totiž objavilo niečo ako duch otca Rusta Cohlea (Matthew McConaughey) z prvej série. Nic tvrdí, že samotného Rusta vo štvrtej sérii diváci neuvidia.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Tvorkyňa štvrtej série Issa López svoj seriál obraňuje a tvrdí, že mu diváci dávajú naschvál nízke hodnotenia. Issa ho vytvorila ako originálny krimi príbeh, no HBO ju požiadalo, aby ho zasadila do sveta True Detective. Zatiaľ čo recenzie boli veľmi pozitívne, divácke ohlasy sú oveľa horšie.

True Detective
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia