Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Notino.
20. januára 2024, 9:00
Čas čítania 3:13
Sponzorovaný obsah

EMMY 2024: Vyzeraj ako Selena Gomez alebo Jenna Ortega. Takto si vytvoríš make-up, ktorý predviedli celebrity na červenom koberci

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Okrem luxusných značiek máme pre teba aj cenovo dostupné alternatívy.

Sezóna udeľovania filmových a seriálových ocenení je v plnom prúde a my si opäť môžeme vychutnať prehliadku spoločenských rób a úžasného stylingu. Vybrali sme pre teba beauty tipy inšpirované líčením, ktoré známe celebrity predviedli na červenom koberci na galevečere cien Emmy.

Zaujalo nás napríklad vínové líčenie Seleny Gomez, modré tiene Ali Wong či svieži make-up Jenny Ortegy. Vybrali sme niekoľko cenovo dostupných produktov, ktoré ti pomôžu vytvoriť podobný efekt. V niektorých prípadoch sa nám dokonca podarilo nájsť konkrétne produkty, ktoré použili vizážisti týchto celebrít.

Selena Gomez

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BYRDIE (@byrdie)

Paletka očných tieňov Revolution PRO New Neutral – 13 €

V tejto paletke nájdeš 18 intenzívne pigmentovaných tieňov, ktoré sľubujú dlhú výdrž. Navyše všetky tiene majú vegánske zloženie. Paletka obsahuje kombináciu ružových, fialových a neutrálnych očných tieňov, s ktorými si dokážeš vytvoriť podobný look ako Selena. V tomto prípade nezabudni ani na umelé riasy.

Notino
Zdroj: Notino
paletka očných tieňov revolution pro

 

Ceruzka na pery NYX Professional Makeup Suede Matte Lip Liner – od 4,20 €

Selenin vizážista Hung Vanngo použil kontúrovaciu ceruzku a matný rúž speváčkinej vlastnej značky Rare Beauty. Našli sme kombináciu, ktorá je cenovo dostupnejšia a pomôže ti dosiahnuť vínovofialový vzhľad pier. Najprv si obtiahni pery kontúrovacou ceruzkou značky NYX v odtieni 27 Copenhagen alebo 35 Prune. Farbu nanes až do polovice pier, nielen na okraj.

notino
Zdroj: Notino
ceruzka na pery nyx

 

Matný tekutý rúž MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour – 23 €

Po tom, ako použiješ ceruzku, domaľuj si pery tekutým rúžom s matným efektom. Tento rúž má ľahkú textúru, vďaka ktorej sa ti bude jednoducho aplikovať. Má sýtu farbu, nerozmazáva sa a vydrží až 8 hodín. Obsahuje hydratačné zložky, ktoré zamedzujú nadmernému vysušovaniu pier.

notino
Zdroj: Notino
matný tekutý rúž mac

Jenna Ortega

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Allure Magazine (@allure)

Rozjasňujúca lícenka DIOR Backstage Rosy Glow Blush – 35,50 €

Vizážistka Melanie Inglessis na vytvorenie tohto make-upu použila výrobky značky Dior Beauty vrátane lícenky DIOR Backstage Rosy Glow Blush v odtieni 001 Pink. Lícenka sa príjemne rozotiera a vytvára efekt zdravo rozžiarenej tváre.

notino
Zdroj: Notino
lícenka DIOR Backstage Rosy Glow Blush

 

Riasenka pre väčší objem a natočenie rias DIOR Diorshow Iconic Overcurl – 39,90 €

Ďalším ikonickým produktom, ktorý Melanie použila, je riasenka Iconic Overcul, ktorá definuje, tvaruje, rozčesáva riasy a dodáva im objem. Ďalšou výhodou je, že je opätovne plniteľná – keď riasenku minieš, nemusíš si kupovať novú, stačí ti dokúpiť si iba cenovo dostupnejšiu náplň.

notino
Zdroj: Notino
riasenka DIOR Diorshow Iconic Overcurl

 

Dlhotrvajúci rúž DIOR Rouge Dior – 41,30 €

Jemný make-up vizážistka Melanie doplnila rúžom prirodzenej farby pier s mierne ružovým podtónom. Rouge Dior vydrží na perách až 16 hodín. Obsahuje prírodné extrakty z pivonky a granátovníka, ktoré pomáhajú hydratovať pery.

notino
Zdroj: Notino
rúž Rouge Dior

Simona Tabasco

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ELLE Magazine (@elleusa)

Suchý olej Kérastase Elixir Ultime L’huile Originale – od 28 €

Hviezda seriálu White Lotus predviedla jednoduchý účes, ktorý vynikol najmä vďaka prirodzenému a zdravému lesku vlasov. Tento efekt môžeš dosiahnuť pomocou kvalitného suchého oleja, ako napríklad Elixir Ultime L’huile Originale od značky Kérastase. Ten obsahuje zmes niekoľkých olejov, ktoré pomáhajú vyživovať vlasové vlákno zvnútra. 

notino
Zdroj: Notino
olej na vlasy Kérastase

 

Gél na obočie Nudestix Brow Set Gel XL – 25,20 €

Simona predviedla aj dokonale upravené a husté obočie. Dosiahnuť tento vzhľad ti pomôže gél na obočie Nudestix Brow Set Gel XL, ktorý obsahuje peptidy. Tieto látky posilňujú chĺpky a podporujú rast nových. Gél ich zároveň fixuje, takže tvoje obočie si udrží tvar celý deň. 

notino
Zdroj: Notino
gél na obočie nudestix

 

Rúž s vyhladzujúcim efektom NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream – 10,20 €

Čerešničkou na torte pri tomto líčení sú neónovo ružové pery, ktoré ladia s dramatickými šatami z dielne značky Marni. Pri pohľade na tento kvetinový vzor a výrazne ružovú sme zatúžili po teplejšom jarnom počasí. Uvedený rúž od značky NYX je vysoko pigmentovaný a odtieň 10 Pillow Fight ti pomôže dosiahnuť želaný efekt.

notino
Zdroj: Notino
rúž nyx Smooth Whip Matte Lip Cream

Ali Wong

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa instylemagazine (@instylemagazine)

Vodoodolná ceruzka na oči DIOR Diorshow On Stage Crayon – 28,50 €

Existuje kontroverznejšie a diskutovanejšie líčenie než modré očné tiene? Ali Wong hlási, že modrá na viečkach je opäť hot. Aj vizážista Daniel Martin využil produkty značky Dior. Na líčenie očí použil vodoodolnú ceruzku Diorshow On Stage Crayon v odtieni 254 Blue, ktorú rozotrel od rias až do viečka. Na druhom konci ceruzky nájdeš malú hubku, ktorá ti uľahčí prácu.

notino
Zdroj: Notino
ceruzka na oči dior

 

Paletka očných tieňov DIOR Diorshow 5 Couleurs Couture – 60,90 €

Daniel tmavomodrý vzhľad dotvoril ikonickou paletkou Diorshow 5 Couleurs Couture v odtieni 279 Denim. Tieto tiene majú takmer až „krémové“ zloženie, vďaka čomu sa ľahšie rozotierajú. Navyše obsahujú aj extrakt z nevädze, ktorá je šetrná k jemnému očnému okoliu a nedráždi pokožku.

notino
Zdroj: Notino
paletka očných tieňov dior

 

Tekutá očná linka v pere DIOR Diorshow On Stage Liner – 34,50 €

V priloženom instagramovom poste vyššie môžeš vidieť, že Daniel dokončil líčenie očí vodoodolnou čiernou linkou Dior. Táto linka má aplikátor v tvare pera s jemnou a poddajnou špičkou, ktorá ti kreslenie linky výrazne uľahčí. Linka je dostupná v troch variantoch: so saténovým, s matným a s perleťovým efektom.

notino
Zdroj: Notino
očná linka dior
Domov
Zdieľať
Diskusia