Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2023, 8:36
Čas čítania 0:50
Lucie Kotvalová

Žena na Tiktoku kritizovala bundu The North Face, lebo v nej zmokla. Vynaliezavá reakcia značky ťa dostane

Žena na Tiktoku kritizovala bundu The North Face, lebo v nej zmokla. Vynaliezavá reakcia značky ťa dostane
Zdroj: Freepik/@wirestock/na voľné použitie
ZAUJÍMAVOSTI MARKETING MÓDA REKLAMY A MARKETING
Uložiť Uložené

Jej video malo taký úspech, že naň reagovala aj samotná značka.

Jenn Jensen si kúpila bundu značky The North Face s jediným cieľom – mala ju ochrániť pred studeným dažďom počas túry v novozélandských horách. Výrobok však nesplnil to, čo sľuboval.

Žena sa preto rozhodla skritizovať značku na svojom Tiktoku. Vo videu tvrdí, že marketing nesprávne propagoval bundu ako nepremokavú. O celom incidente informoval portál Dexerto„Som si stopercentne istá, že vonku prší, a ja som premočená,“ hovorí turistka vo videu.

Svoj prejav končí jednoduchým odkazom: Nechce späť svoje peniaze. Chce, aby spoločnosť začala vyrábať „bundy do dažďa“, ktoré sú skutočne nepremokavé. A čo viac, chce, aby jeden takýto plášť expresne dodali do údolia jazera Hooker, kde sa mala nachádzať. „Nie som nahnevaná, som sklamaná... A mokrá,“ dodáva nakoniec.

Video má viac ako milión lajkov, a tak si ho všimol aj marketingový tím outdoorovej odevnej značky The North Face, ktorý sa rozhodol reagovať vlastným videom.

Zobrazuje zamestnanca spoločnosti, ktorý si z vešiaka v jednej z pobočiek berie červenú dámsku bundu, potom nasadá do helikoptéry a expresne ju doručuje do údolia pri jazere Hooker. Video sa končí odovzdaním výrobku Jenn, ktorá má v záverečnom zábere bundu už na sebe spolu so širokým spokojným úsmevom.

@thenorthface Replying to @Timbrodini We were busy express delivering @Jenn ♬ Lisztomania - Instrumental - Phoenix
Domov
Zdieľať
Diskusia