Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2023, 21:08
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

House of the Dragon je späť! Rhaenyra a Alicent si idú po krku v prvom traileri na 2. sériu najlepšieho seriálu od HBO

House of the Dragon je späť! Rhaenyra a Alicent si idú po krku v prvom traileri na 2. sériu najlepšieho seriálu od HBO
Zdroj: HBO max
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

HBO vydalo prvé zábery z druhej série úspešného fantasy seriálu House of the Dragon.

HBO vydalo prvé zábery z druhej série fantasy seriálu House of the Dragon (Rod draka). Jej udalosti nadviažu na koniec prvej série, keď to Aemond Targaryen prehnal a zabil Lucerysa Targaryena aj s jeho drakom. 

Odporúčané
Na Netflixe bude v decembri viac TOP filmov ako seriálov. Aká ich novinka získa Oscarov a ktoré prekonajú aj marvelovky? Na Netflixe bude v decembri viac TOP filmov ako seriálov. Aká ich novinka získa Oscarov a ktoré prekonajú aj marvelovky? 30. novembra 2023, 17:30

Pomsta na seba nenechá dlho čakať, a ako vidieť v traileri nižšie, Rhaenyra už spriada plány na to, aby útok opätovala. Celý Westeros sa začne ohýbať pod ťarchou nadchádzajúcej vojny medzi dvoma rodmi Targaryenovcov, ktorí sa chystajú osedlať svojich drakov v honbe za ziskom Železného trónu.

Druhá séria House of the Dragon bude mať na HBO Max premiéru v lete 2024. Na rozdiel od 10-dielnej prvej série bude mať tá druhá len osem častí.

Domov
Zdieľať
Diskusia