Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza.
4. decembra 2023, 13:00
Čas čítania 1:48

Na to, čo sa stalo po výbuchu na Staromestskej, si ešte počkáme. Posledná epizóda 5. série Pána profesora bude bonusový špeciál

Na to, čo sa stalo po výbuchu na Staromestskej, si ešte počkáme. Posledná epizóda 5. série Pána profesora bude bonusový špeciál
Zdroj: Pán profesor / Tv Markíza
FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Tento týždeň uvidíš bonusovú vianočnú epizódu.

Tvorcovia Pána profesora nás minulý týždeň nechali v napätí a pripravili si jednu z najťažších epizód celého seriálu. Dejová línia tejto série je už uzatvorená, takže sa tento pondelok nedozvieš, či niekto obrovský výbuch svadobného stanu v školskom areáli prežil. Pán profesor však ešte z obrazoviek neodchádza. Fanúšikov namiesto toho čaká špeciálna bonusová epizóda, ktorá sa bude niesť v duchu vianočných sviatkov. 

Nalaď sa na vianočnú atmosféru s bonusovou epizódou Pána profesora už tento pondelok 4. decembra o 20.30 h na Markíze. Vianočný špeciál si môžeš pozrieť aj na Voyo už v tejto chvíli.
pozri si bonusovú časť

Vianoce sú aj o dobrých skutkoch

Riaditeľ Rácz a Irenka zisťujú, či sú študenti zo Samovej triedy schopní nezištných skutkov. Študentom sa naskytne dokonalá príležitosť dokázať svoju empatiu, keď Max a malá Bea nájdu v škole prespávať bezdomovkyňu. 

Dvaja mladší študenti najprv nevedia, čo robiť – treba zavolať políciu alebo sa snažiť pomôcť žene, ktorá ich pomoc rázne odmieta? Max a Bea zapoja 3. B do záchrannej akcie, ktorá podľa všetkého nevyjde podľa ich predstáv. 

pán profesorPán profesorPán profesor Pán profesor
Zobraziť galériu
(6)

Nezištné skutky nie sú cudzie seriálovej triede ani v skutočnom živote. Katrin Virágová, ktorá v seriáli stvárňuje temperamentnú Nelu, pravidelne pomáha pánovi bez domova. „Na hlavnej stanici v Bratislave je jeden veľmi milý pán bez domova. Často ho tam stretávam, povedal mi svoj príbeh. Už sa zdravíme z diaľky a vždy sa ho pýtam, či je práve hladný alebo smädný, a kúpim mu jeho obľúbené pagáče zo stánku na stanici,“ hovorí mladá herečka.  

Seriálový Boris zas nedávno pomohol panej v obchode, ktorej neprešla platba kartou. „Jedna pani predo mnou platila svoj nákup kartou, no platba neprešla a nemala pri sebe hotovosť. Keďže toho nebolo vôbec veľa, tak som to zobral za ňu a bola za to veľmi vďačná. Ja som bol tiež rád, že som mohol pomôcť,“ spomína herec Juraj Kočí. 

Toto majú seriáloví študenti na Vianociach najradšej

Karin má najradšej na Vianociach spoločný čas s rodinou – pozerajú vianočné filmy a pečú perníčky. „Sviatky trávim s rodinou, to si užívam úplne najviac, pretože celý rok je veľmi uponáhľaný a plný práce,“ spomína. 

Podobne ako Karin, aj Sára (seriálová Jana) miluje čas strávený s rodinou a dobré jedlo, ktoré k Vianociam neodmysliteľne patrí. „Najradšej mám asi ten chaos a pohodu zároveň.“

Juraj Kočí je počas vianočných sviatkov na rodinnej chate na Kysuciach. „Na tomto období mám najradšej ten pokoj a spoločne strávený čas. Vianoce trávim na našej rodinnej chate na Kysuciach, kde je vždy zima, ako sa patrí, veľa snehu a hlavne ten pokoj,“ uzatvára.

Pán profesor
Zdroj: Pán profesor/TV Markíza


Nezabudni, že posledná bonusová epizóda Pána profesora bude mať premiéru už tento pondelok 4. decembra o 20.30 h na Markíze. Ak sa nevieš dočkať, môžeš si ju pozrieť na Voyo už teraz.

pozri si poslednú epizódu
Domov
Zdieľať
Diskusia