Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Park Snow Donovaly.
1. decembra 2023, 9:00
Čas čítania 2:13
Sponzorovaný obsah

Bezplatné parkovanie, večerné lyžovanie a skipas pre kamoša za polovicu. Za 249 € lyžuješ na Donovaloch neobmedzene celý rok

Bezplatné parkovanie, večerné lyžovanie a skipas pre kamoša za polovicu. Za 249 € lyžuješ na Donovaloch neobmedzene celý rok
Zdroj: PARK SNOW Donovaly
ŠPORT CESTOVANIE PO SLOVENSKU KAM NA VÝLET – SLOVENSKO LYŽOVANIE
Uložiť Uložené

Celosezónny skipas vybavíš ešte výhodnejšie než minulý rok.

Za skvelou lyžovačkou tento rok nemusíš chodiť ďaleko. Či sa na svoju obľúbenú lyžovačku vyberieš z Košíc, z Bratislavy, alebo z Budapešti, odvšadiaľ je to na vychytené Donovaly veľmi blízko.

Ceny skipasov sa oproti minulému roku nezmenili, pribudli aj viaceré novinky. V rámci Nekonečnej sezónky si užiješ denné aj večerné lyžovanie, bezplatné parkovanie a celoročnú 20 % zľavu na jedlo a nápoje v baroch a reštauráciách. A tvoj kamoš lyžuje za polovicu.

Zimná lyžiarska sezóna v srdci Slovenska na malebných Donovaloch sa začína už 2. decembra. V sobotu 9. decembra prebehne oficiálne otvorenie spojené s hudobným eventom PARK SNOW Season Opening. 

zisti viac

Celoročný lístok na lanovkovú prepravu je bezkonkurenčne najlepší produkt v cestovnom ruchu. „S Nekonečnou sezónkou lyžuješ celú zimu a lanovku môžeš využívať aj 300 dní v roku. Benefitov je viac ako dosť. Celoročne parkuješ grátis, večerné lyžovanie je v cene, kamaráti majú skipas za polovicu, v gastroprevádzkach ťa čakajú 20 % zľavy, skibus máš zadarmo a navyše súťažíš o nový Mercedes Benz GLA na celú zimu,“ vyratúva výhody Nekonečnej sezónky Branislav Veľký z lyžiarskeho strediska PARK SNOW Donovaly.

donovaly, nočné lyžovanie, svah
Zdroj: Marek Hajkovský / PARK SNOW Donovaly

Najviac zimných atrakcií

Atraktívnosť strediska Park Snow Donovaly spočíva v najväčšom počte zimných atrakcií situovaných na jednom mieste. Na kvalitne upravených zjazdovkách si tu užiješ 19 zjazdových tratí rôznych náročností a 14 moderných vlekov. Na svoje si prídu začiatočníci aj profesionálni lyžiari.

Stredisko myslí aj na lyžiarsku mládež a freestyle skiing, ktorá využíva legendárny Riders Park a zabáva sa každý víkend na hudobnej párty snow. Jej technické lyžiarske zručnosti a triky preverí viac ako 40 prekážok rozmiestnených po celom parku. Pre bežkárov je k dispozícii 5 bežeckých trás s viac ako 30 km a 2 veľké okruhy.

A čo ďalšie si nesmieš nechať ujsť? „Rozhodne večerné lyžovanie, ktoré sa začína v piatok už o 15.30 hod. a denne je v prevádzke do 20. hodiny. Tí, ktorí si chcú užiť ranný menčester a súkromnú lyžovačku Fresh Track, zakončia svoj lyžiarsky výkon na bohatých horských raňajkách v Husky bare. Stredisko myslí aj na nelyžiarov, pre nich sú pripravené aprés-ski párty s DJ či špeciálne snooc – ski počas večerného lyžovania,“ dopĺňa Branislav Veľký.

Medzi ďalšie atrakcie tejto zimy rozhodne patria tri značené skialpové trasy, chladená ľadová plocha na korčuľovanie, paragliding, psie záprahy či zimné túry na snežniciach. 

lyžovačka, donovaly, rodina na svahu
Zdroj: Marek Hajkovský / PARK SNOW Donovaly

Novinky sezóny 2023/2024

PARK SNOW Donovaly prichádza aj tento rok s viacerými novinkami. Služby v stredisku sa skvalitňujú aj vďaka novému technickému zasnežovaniu, samoobslužným kioskom, novej ski & snowboard crossovej dráhe RADOSŤ Track, rozšírenému Riders Parku a s ním súvisiacimi eventovými podujatiami ako BIG AIR, hudobný festival DonovalSKI Fest či World Rookie Tour.

„Vďaka Riders parku na Záhradišti sa Donovaly každoročne stávajú strediskom prípravy slovenskej reprezentácie v akrobatickom lyžovaní a snowboardingu – v slopestyle. Našou ambíciou je tento rok spoluorganizovať úspešné športovo-hudobné podujatie BIG AIR a priniesť unikátny zážitok z freeski show pod končiare Veľkej Fatry a Starohorských vrchov. Chceme, aby mládež pozitívne pristupovala k športu, ako aj samotnému lyžovaniu. Pre súťaživých lyžiarov je k dispozícii crossová dráha – funny slope s vlastnou časomierou,“ uzatvára riaditeľ strediska Branislav Veľký.

Jedno z najlepších lyžiarskych stredísk PARK SNOW Donovaly ponúka množstvo aktivít na trávenie voľného času a dostupnú zimnú dovolenku na Slovensku aj vďaka kvalitnému ubytovaniu v 2* až 4* hoteloch.

Vynikajúca gastronómia, adrenalínové zážitky, ekologická doprava SKIBUSMI až pod zjazdovky či pohodlný online nákup skipasov robia zo strediska moderný komplex ideálnej zimnej dovolenky, ktorú treba jednoducho zažiť.

zisti viac
Domov
Zdieľať
Diskusia