Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. novembra 2023, 17:48
Čas čítania 1:06
Barbora Adamkovičová

Borisovi Kollárovi sa narodilo ďalšie dieťa. Mamička číslo 16 je mladá fitneska z Humenného

OSOBNOSTI BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Rok 2023 bol pre Borisa Kollára plodný, reagovala jeho ex Richterová. Pustila sa do nej jeho nová „svokra“.

Bývalý šéf parlamentu sa nenudí. Tento rok sa jeho rodina rozrástla o ďalších troch nových členov. Najnovším prírastkom je len niekoľkomesačný syn, ktorého má s 25-ročnou fitneskou Vanessou Hrubovčákovou. Tá si v roku 2015 si vybojovala bronz na juniorských majstrovstvách Slovenska v bikini fitnese, upozorňuje týždenník Plus 7 dní.

Odporúčané
10 mileniek Borisa Kollára: Bývalá superstaristka, krupiérka v herni či poslankyňa NR SR 10 mileniek Borisa Kollára: Bývalá superstaristka, krupiérka v herni či poslankyňa NR SR 25. júna 2020, 11:16

Boris Kollár sa podľa všetkého pred niekoľkými týždňami zúčastnil na krste na východnom Slovensku v okolí Humenného, odkiaľ mladá mamička pochádza. Dohady o jeho otcovstve však potvrdila až Silvia Šatníková, matka Hrubovčákovej a novopečená babička dieťaťa. „Áno, čo sa týka môjho vnuka, som hrdá babička a nedám dopustiť na Borisa. Je to jeden z mála ľudí, ktorý je normálny, milý a dobrý človek,“ prehovorila na sociálnej sieti. 

Vanessa Hrubovčáková
Zdroj: Facebook (ELITE Fitness Club)

Na radostné správy o narodení ďalšieho potomka bývalého predsedu NR SR reagovala aj jedna z matiek jeho detí – Barbora Richterová. „Rok 2023 bol pre Borisa Kollára plodný,“ neodpustila si na sociálnej sieti. 

Šatníkovej to však nedalo a svoju novú rodinu bránila zubami-nechtami. „Drahá slečna Barbora Richterová, neberte si do svojich úst mňa a moju rodinu, príliš v nich smrdí. Aj keby mal Boris stodvadsať detí s päťdesiatimi ženami, vám sa spovedať nikto nemusí. Vy ste nikto, vy ste nič!“ uviedla v reakcii.

S Kollárom a Barborou Richterovou sa spája viacero káuz súvisiacich s politikovou spôsobilosťou a otcovstvom. Niekoľkokrát ho obvinila z toho, že sa nestará o ich spoločné deti. V júni tohto roka bol navyše medializovaný incident spred 12 rokov, ku ktorému údajne došlo na spoločnej dovolenke Borisa Kollára s Barborou Richterovou na Miami. Šéf hnutia Sme rodina priznal, že Richterovú niekoľkokrát udrel. Urobil tak vraj preto, že údajne hodila jeho syna 5 až 9 metrov, pričom letel cez celú miestnosť.

Boris Kollár
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia