Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
20. novembra 2023, 14:30
Čas čítania 1:31
Sponzorovaný obsah

Na ochranu očí pred modrým svetlom z displeja už nepotrebuješ okuliare: Postačí ochranné sklo PanzerGlass

Na ochranu očí pred modrým svetlom z displeja už nepotrebuješ okuliare: Postačí ochranné sklo PanzerGlass
Zdroj: PanzerStore
TECH MOBILY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Toto sklo ti ochráni nielen oči, ale aj displej smartfónu pred škrabancami a poškodením.

Aj tebe sa občas stane, že keď pozeráš dlhšie na displej smartfónu či tabletu, začne ťa trápiť svrbenie a začervenanie očí, nadmerná únava a bolesť hlavy? Príčinou je zvyčajne modré svetlo, ktoré prirodzene vyžaruje každý moderný displej.

Našťastie, s negatívnymi účinkami modrého svetla sa dá celkom jednoducho bojovať. Dokonca, nemusíš si kupovať ani špeciálne okuliare. Postačí ti unikátne ochranné sklo na displej od dánskeho výrobcu PanzerGlassTM.

Boj s modrým svetlom nie je jednoduchý

Najjednoduchším spôsobom, ako obmedziť negatívne účinky modrého svetla na tvoje zdravie, je menej pozerať do telefónu alebo tabletu. To však veľakrát nie je možné.

V dnešnej dobe už väčšina smartfónov či tabletov ponúka špeciálny nočný režim, pri ktorom mierne zožltne obraz, aby nedochádzalo k takému výraznému vyžarovaniu modrého svetla. Aj napriek tomuto režimu modré svetlo z displeja stále vyžaruje a namáha tvoje oči.

PanzerStore
Zdroj: PanzerStore

Spoznaj unikátne ochranné sklá PanzerGlassTM

Najvýhodnejší spôsob, ako chrániť oči pred účinkami modrého svetla, je aplikovať na displej špeciálne ochranné sklo PanzerGlassTM s technológiou antibluelight. To poskytuje špičkovú ochranu obrazovky pred škrabancami a rozbitím, no zároveň účinne filtruje modré svetlo z displeja. Tvoje oči tak chráni 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Ochranné sklo PanzerGlassTM s filtrom modrého svetla však zároveň nijako neovplyvňuje farebnosť displeja či kvalitu obrazu. Je veľmi tenké, ľahko sa lepí a je plne kompatibilné s ochrannými puzdrami.

PanzerStore
Zdroj: PanzerStore

Antireflexná vrstva

V ponuke PanzerGlassTM nájdeš aj ochranné sklá, ktoré sú vybavené antireflexnou vrstvou. Tá účinne zamedzuje vzniku odleskov, napríklad keď používaš svoj smartfón na priamom slnečnom svetle alebo pod silnou lampou. Zabezpečuje tak špičkovú čitateľnosť displeja za každých okolností a tiež prispieva k menšiemu namáhaniu očí.

PanzerStore
Zdroj: PanzerStore

Komplexná ochrana zraku 2 v 1

Ešte donedávna PanzerGlassTM ponúkal samostatné sklo s antireflexnou vrstvou a samostatné sklo s technológiou antibluelight. S príchodom nového iPhonu 15 však spojil obe tieto špičkové technológie do jedného skla, vďaka čomu poskytuje vynikajúcu ochranu zraku 2 v 1.

PanzerStore
Zdroj: PanzerStore

Nové ochranné sklá PanzerGlassTM s antireflexnou vrstvou a technológiou antibluelight poskytujú dokonalú ochranu pred rozbitím displeja a zároveň neustále chránia tvoje oči pred nadmerným namáhaním a poškodzovaním vplyvom modrého svetla.

Kúp ochranné sklá so zľavou

Zaujali ochranné sklá PanzerGlassTM aj teba? Viac informácií o nich sa dozvieš v e-shope PanzerStore.sk, kde si ich počas Black Friday môžeš objednať so zľavou 15 % s kódom BLACKFRIDAY15. Akcia je platná od 20. 11. do 26. 11. 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia