Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
21. novembra 2023, 11:30
Čas čítania 2:16
Sponzorovaný obsah

Populárny nápoj z Tiktoku je dostupný už aj na Slovensku. Čo je Prime drink a odkiaľ sa zobral jeho hype?

GASTRO NÁPOJE
Uložiť Uložené

Ako sa dvom influencerom podarilo získať medzinárodnú pozornosť a získať miliardy videní na Tiktoku?

„Boli sme pokorení procesom vytvárania skutočnej značky a prekonávania niektorých z najväčších výrobcov nápojov na svete. Ako slabší protivníci si vážime príležitosť ukázať svetu, čo je možné,“ uvádzajú Logan Paul a KSI na webe Prime

Bývalí rivali v ringu, influenceri a youtuberi v roku 2022 predstavili značku, ktorá sa zaradila medzi najdiskutovanejšie na sociálnych sieťach. Pod názvom Prime nájdeš na oficiálnom webe tri produkty – ochutenú vitamínovú vodu, energetický nápoj a práškovú verziu nápoja.

Keď sa Prime dostal na pulty obchodov v USA a vo Veľkej Británii, spôsobil ošiaľ – na začiatku boli malé zásoby a dopyt narastal. Reselleri sa chytili šance a Prime drink začali predávať za desiatky až stovky dolárov. 

Z nápoja sa stal fenomén, len na Tiktoku má #prime viac ako 16 miliárd videní.

@katieviksna985 This is insane all for the Prime Drinks! Who queued for the Prime Drink #prime #ksi #aldi #madness #fyp #viral #foryoupage #fypシ ♬ original sound - katieviksna

Na slovenský trh sa dostal Prime len tento rok, môžeš si ho objednať prostredníctvom donáškovej služby Wolt Market za 7,99 eura. 

Prečo je Prime úspešný?

Prime Hydration drink je v podstate druh športového nápoja bez kofeínu. Obsahuje kokosovú vodu, vitamíny B, elektrolyty, aminokyseliny a nájdeš ho v príchutiach ako Blue Rasperry, Tropical Punch, Meta moon, Lemon Lime alebo Ice Pop. Hydration drink je bez lepku a pridaného cukru.

K popularite tohto drinku pomohla najmä silná fanúšikovská základňa oboch zakladateľov. Na sociálnych sieťach tvoria obsah už niekoľko rokov, Logan Paul má momentálne na Instagrame 27 miliónov sledovateľov a KSI vyše 13 miliónov. Ich fanúšikovia sa tak prirodzene stali cieľovou skupinou, ktorú Prime oslovil. 

Drink je už bežne dostupný v amerických supermarketoch a značka začala expanziu aj do iných krajín. Reselleri momentálne ponúkajú limitované edície Prime s niekoľkonásobne vyššou cenovkou.
Drink je už bežne dostupný v amerických supermarketoch a značka začala expanziu aj do iných krajín. Reselleri momentálne ponúkajú limitované edície Prime s niekoľkonásobne vyššou cenovkou. Zdroj: Ebay.com

Sám Logan priznal, že svetu ukázali, ako sa robí marketing na sociálnych sieťach. S niekoľkými fanúšikmi sa tajne dohodli, že na jednom promo evente budú hádzať po nich prázdne fľaše nápoja Prime. Na prvý pohľad rozhnevaný dav a silné emócie si získali pozornosť zahraničných médií a Prime začal trendovať na sociálnych sieťach. Videá z eventu dosiahli milióny zobrazení a značka tak získala reklamu s globálnym zásahom.

V ďalšom videu na Tiktoku zas Logan vysvetľuje, ako sa im podarilo znovu získať milióny zdieľaní a pozornosť zadarmo. Z oficiálneho fotenia novej príchute Strawberry Watermelon niekto vytvoril provokatívne memečko, ktoré zaujalo sociálnu sieť X (bývalý Twitter). Dvojica zakladateľov sa pridala k vlne výsmechu a na vtipe sami zarobili. 

@loganpaul User generated content is KING @drinkprime #fyp #foryou #greenscreen #greenscreenvideo ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Popularitu drinku Prime posilnil aj fakt, že značka uzatvorila partnerstvo s Arsenalom a dostala sa tak do podvedomia aj futbalových fanúšikov. Neskôr sa k Arsenalu pridali FC Barcelona a FC BAYERN.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PRIME (@drinkprime)

Tento rok sa Logan a KSI rozhodli konkurovať aj na trhu energetických nápojov. V januári do portfólia značky pribudol Prime Energy drink s kofeínom, ktorý je dostupný v rovnakých príchutiach ako predošlý produkt. Plechovka nápoja obsahuje až 200 miligramov kofeínu. 

Prime Energy drink nápoj obsahuje vysoké dávky kofeínu a môže predstavovať riziko pre ľudí so zdravotnými problémami spojenými s chorobami srdca, ciev, s diabetom a epilepsiou. Nie je vhodný ani pre tehotné a dojčiace ženy či osoby mladšie ako 18 rokov. Odporúčaná maximálna denná dávka kofeínu pre dospelých je 400 miligramov.

Ak ťa zaujíma hype okolo Prime Hydration drinku a chceš vedieť, ako chutí, môžeš si ho objednať prostredníctvom donáškovej služby Wolt Market. Navyše, ak máš Wolt+ predplatné, stačí si kúpiť 2 kusy a získaš doručenie zadarmo.

nakupuj cez wolt market
Domov
Zdieľať
Diskusia