Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2014, 1:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Záporáci sa spájajú proti Spider-Manovi v takmer 4-minútovom traileri

FILMY A SERIÁLY AMAZING SPIDER-MAN 2
Uložiť Uložené

Super Bowl prináša aj skvelé spoty, no okrem nich prichádzajú aj obšírne trailery a Spider-Man jeden taký dostal tiež. Uvidíme prvé stretnutie Electra a tvrdé súboje Spideyho hneď proti trom nepriateľom!

Záporáci sa spájajú proti Spider-Manovi v takmer 4-minútovom traileri


Dnešná noc je pre filmových fanúšikov snáď nabitejšia ako pre tých, čo sledujú samotný Super Bowl. Neprestajne nás štúdiá topia v rôznych spotoch a traileroch a jeden z tých podarenejších je práve ten pre Amazing Spider-Man 2. Z filmu sme tak už snáď videli viac, než je potreba a dúfam, že ďalším trailerom odolám. Trailer vyzerá super a o humorné scénky tak typické Spideymu nebude núdza. Určite sa dočkáme aj dostatku akcie, avšak neviem si predstaviť horší spôsob zmeny osobnosti, než aký si pre nás pripravili scenáristi pri Electrovi. Snáď nás charakterovo presvedčia aspoň Osbornovci, konkrétne mladý Harry ako Goblin, keďže postava Rhina pôsobí zbytočne, aspoň čo sa príbehu týka. Pre kompletné predstavenie filmu, ďalšie informácie a obrázky klikajte sem a sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia