Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. novembra 2023, 14:40
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

TRAILER: Masters of Air bude epická vojnová klasika. Najočakávanejší seriál od Spielberga a Hanksa vyvoláva zimomriavky

TRAILER: Masters of Air bude epická vojnová klasika. Najočakávanejší seriál od Spielberga a Hanksa vyvoláva zimomriavky
Zdroj: Apple TV+/AMC
FILMY A SERIÁLY DRUHÁ SVETOVÁ VOJNA FILMY A SERIÁLY MASTERS OF THE AIR VOJNOVÉ FILMY
Uložiť Uložené

Apple TV+ odhaľuje prvé zábery svojho najočakávanejšieho seriálu od Stevena Spielberga a Toma Hanksa.

Masters of Air bude ďalší veľkolepý vojnový seriál z producentskej dielne Toma Hanksa a Stevena Spielberga. Tí vytvorili aj také pecky ako Band of Brothers a Pacific. Ich tretí seriál však nevznikol vďaka HBO, ale diváci ho uvidia na Apple TV+ už 26. januára 2024.

Podľa prvých záberov je jasné, že je to povinnosť pre každého fanúšika vojnových filmov/seriálov. V traileri je viacero nádherných scenérií a oku lahodiacich akčných momentov.

Odporúčané
Počkať, to je ten herec? Neuveríš, že v týchto filmoch začínali milované hollywoodske hviezdy Počkať, to je ten herec? Neuveríš, že v týchto filmoch začínali milované hollywoodske hviezdy 8. novembra 2023, 14:30

Masters of Air zobrazí druhú svetovú vojnu očami pilotov, letcov a bombardérov. Niektorých z nich zostrelili a zajali, niektorých zabili a niektorí mali to šťastie, že sa vrátili domov. Seriál disponuje nabitým hereckým obsadením na čele s Austinom Butlerom (Elvis), Callumom Turnerom (Fantastické zvery), Barrym Keoghanom (Banshees of Inisherin) či s Ncutim Gatwom (Eric zo Sex Education). 

Anna Boden a Ryan Fleck (Captain Marvel), Cary Joji Fukunaga (True Detective, No Time to Die), Dee Rees (Mudbound) a Tim Van Patten (Pacific, Sopranos) pôsobia ako režiséri.

Domov
Zdieľať
Diskusia