Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti Kaufland.
9. novembra 2023, 11:30
Čas čítania 1:45
Sponzorovaný obsah

Kúpou adventného kalendára v Kauflande pomôžeš rodinám, ktorým hrozí strata bývania. Na Vianoce tak budú spolu aj vďaka tebe

ZAUJÍMAVOSTI VIANOCE
Uložiť Uložené

Máš v srdci miesto aj pre ľudí, ktorým hrozí, že prídu o domov? Kúpou adventného kalendára s Medovníčkom daruješ úsmev rodinám v núdzi, ktoré aj vďaka tebe môžu cez sviatky zostať spolu.

Všetci máme radi ten nádherný čas, keď náš domov naplní vôňa čerstvo upečených medovníčkov a my v kruhu rodiny a pri šálke čaju odpočítavame dni, kedy už konečne prídu vytúžené Vianoce. Nie všetky rodiny však majú to šťastie deliť sa o vzájomnú lásku pod jednou strechou. Sú medzi nami aj takí, ktorým aj v tomto sviatočnom období v dôsledku náročných životných okolností hrozí strata bývania či doslova rozpad rodiny.

Dvojnásobná radosť 

Situácia mnohých rodín na Slovensku je stále ťažká následkom pandémie, rastúcich cien a náročných životných okolností. Kaufland preto už piaty rok v rámci projektu Darujte úsmev 2x podporuje neziskovú organizáciu Úsmev ako dar, a tak pomáha práve týmto rodinám, aby mohli zostať spolu. Nielen na Vianoce, ale po celý rok.

Pripoj sa aj ty kúpou adventného kalendára s Medovníčkom v predajnej sieti Kaufland na celom Slovensku. Ukáž rodinám, ku ktorým nebol osud láskavý, že môžu s dobrými ľuďmi rátať. Kaufland výťažkom z predaja kalendárov podporí neziskovú organizáciu Úsmev ako dar, ktorá sa už viac ako 30 rokov stará o to, aby rodiny (nielen) na Vianoce zostali spolu.

Rodiny v núdzi chcú prežiť najkrajšie sviatky roka spolu, pomôžeš im kúpou adventného kalendára v Kauflande?
Rodiny v núdzi chcú prežiť najkrajšie sviatky roka spolu, pomôžeš im kúpou adventného kalendára v Kauflande? Zdroj: Kaufland

Rodiny v núdzi chcú byť na sviatky spolu, pomôžeš im? 

Kúpou adventného kalendára úsmev daruješ hneď dvakrát. Jeden dieťaťu, ktoré bude s radostným očakávaním otvárať okienka na adventnom kalendári každý jeden deň až do Vianoc a vychutnávať si sladkú fairtrade čokoládku.

Druhý venuješ dieťaťu, ktoré aj vďaka tvojej podpore bude môcť stráviť najkrajšie sviatky v roku so svojou rodinou. Hoci ho osobne nepoznáš, láskyplný pocit z darovaného úsmevu ťa bude hriať pri srdci. Spoločné prežitie najkrajších chvíľ v roku pri jednom stole je pre rodiny v núdzi ten najväčší darček.

„Všetky deti si zaslúžia šťastný domov, kde môžu vianočné sviatky, ale aj každý ďalší deň v roku tráviť so svojimi blízkymi. Veríme, že k tomu pomôže aj náš adventný kalendár. Výťažok z jeho predaja aj tento rok venujeme organizácii Úsmev ako dar. Doteraz sme organizácii v rámci tohto projektu darovali viac ako 70-tisíc eur,“ vysvetľuje Lucia Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovenská republika, ktorá si nesmierne váži každoročnú podporu zákazníkov a ich veľkú chuť pomáhať.

Každé dieťa potrebuje domov, nielen na Vianoce 

Domov je rodina. Istota, ktorú potrebuje každé dieťa. Potrebuje ju aj Medovníček, hlavná postavička zo sladkého adventného kalendára, ktorý nájdeš exkluzívne v predajnej sieti Kaufland.

Pozri si na www.kaufland.sk/sladkydomov animovanú rozprávku o tom, ako Medovníčkovi pomohli v núdzi priatelia a spoločne pre jeho rodinu pripravili tie najkrajšie Vianoce.

Vieš, že sa úsmev môžeš  darovať dvakrát? Kúpou adventného kalendára sa to dá.
Vieš, že sa úsmev môžeš darovať dvakrát? Kúpou adventného kalendára sa to dá. Zdroj: Kaufland

Keď je niekto v úzkych, každá pomoc sa počíta. Platí to aj pre rodiny v núdzi, ktoré ju potrebujú na to, aby zostali spolu. Kúpou adventného kalendára v Kauflande im dáš najavo, že v tom nie sú sami. Môžu počítať aj tebou?

Domov
Zdieľať
Diskusia