Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PLANEO.
25. októbra 2023, 10:00
Čas čítania 2:13
Sponzorovaný obsah

Potrebuješ novú chladničku, práčku či počítač? Táto predajňa ti dá 50 EUR na nákup spotrebnej elektroniky

Potrebuješ novú chladničku, práčku či počítač? Táto predajňa ti dá 50 EUR na nákup spotrebnej elektroniky
Zdroj: Plane Elektro
TECH MODERNÉ TECHNOLÓGIE NOSITEĽNÁ ELEKTRONIKA OBCHODY TECHNOLOGICKÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Pokiaľ ti štrajkujú doma spotrebiče alebo si zariaďuješ nové bývanie, špeciálna zľava sa ti určite zíde. Takto ju získaš.

Vieš, koľko kariet nosíš v peňaženke alebo máš stiahnutých v mobile? Nehovoriac o tom, že nie každá naozaj funguje. Niektoré sú dobré len na to, aby ti kúsok plastu dal zľavu raz do roka na narodeniny. Iné ti zas znížia cenu vybraného tovaru o pár centov. Na ďalšie zbieraš body tak dlho, až sa premenia na zmysluplnú zľavu pri ďalšom nákupe.

No a potom je tu program PLANEO+, pri ktorom nepotrebuješ žiadnu kartu. K výhodným akciám a extra zľavám pridáva najrozšírenejšia sieť elektropredajní ďalšiu možnosť, ako môžeš nakúpiť ešte lacnejšie.

Ako to funguje?

Každý deň nájdeš na planeo.sk zaujímavé ponuky, akcie a zľavy na vyše 4 000 druhov spotrebnej elektroniky, veľkej bielej techniky, záhradnej techniky, hračiek a domácich potrieb. Ak sa staneš členom programu PLANEO+, s každým nákupom ušetríš ešte viac.

Členstvo PLANEO+ ti ponúka:

  • 50 EUR za registráciu,
  • výhodnejšie ceny,
  • špeciálne akcie výlučne pre členov programu PLANEO+,
  • jednoduchú reklamáciu a vrátenie tovaru.
Chcem SA ZAREGISTROVAť A získať 50 eur na nákup

Tak čo, už sa chceš pustiť do výhodného nakupovania? Zaregistruj sa do programu PLANEO+ a na mail, ktorý zadáš, ti príde digitálna poukážka v hodnote 50 EUR. Zľava sa vzťahuje na produkty vo výške minimálne 299 EUR a vyššie. Táto akcia platí len na území Slovenskej republiky do 31. decembra 2023. Všetky pravidlá nájdeš tu.

Čo by si kúpili experti PLANEO?

Predajcovia z elektropredajní PLANEO ti prezradia, na čo by odporučili využiť 50-eurovú poukážku.

Eva Jacková z Bardejova vo voľnom čase rada pečie zákusky a torty. „Kvalitný kuchynský robot a ručný mixér sú pomocníci na nezaplatenie a mali by byť v každej kuchyni. Ušetria vám množstvo času pri príprave koláčov aj každodenných jedál. Kuchynské roboty Sencor majú záruku na motor až 10 rokov a navyše sú Sencor spotrebiče pekne farebne zladené.“

Eva Jacková dobre vie, koľko času ušetrí poriadny mixér.
Eva Jacková dobre vie, koľko času ušetrí poriadny mixér. Zdroj: PLANEO

„Ja osobne by som využil zľavu na poriadny kávovar, ideálne s funkciou napeňovania mlieka a jednoduchým ovládaním. Ráno vám spraví poriadne espresso, poobede zas chutné kapučíno a deň je hneď príjemnejší,“ usmieva sa Patrik Sedlák z Košíc.

Podľa Petry Sochorovej by bolo fajn využiť 50-eurovú zľavu na nákup spoľahlivého vysávača. „Tyčový vysávač je vynikajúci na každodenné upratovanie. Vyberte si taký, ktorý má mopovaciu funkciu a jedným ťahom máte povysávané aj poumývané podlahy. Aku vysávač 4 v 1 s mopom Sencor 0725BK má aj špeciálnu hubicu na zvieraciu srsť a dezinfekčné UVC svetlo,“ opisuje kvality jedného z najpredávanejších vysávačov sympatická predajkyňa z PLANEO Levice a upozorňuje, že vysávač tiež potrebuje pravidelnú údržbu, ako je čistenie a výmena filtra.

planeo elektro
Zdroj: PLANEO

Dávid Mokrý z Prievidze z vlastnej skúsenosti odporúča pomalý hrniec. „Doma ho často využívam. Stačí doň vložiť suroviny, nastaviť program a čas a jedlo máte uvarené práve vtedy, keď vám to vyhovuje, bez toho, aby ste stáli pri sporáku. Je to perfektné, napríklad keď idete von a keď sa vrátite, čaká vás doma čerstvé jedlo ako od mamičky,“ nedá dopustiť na vymoženosti pomalého hrnca mladý Prievidžan, ktorý keď má čas, sám rád varí a dokonca aj pečie.

S pomalým hrncom od Sencoru SPR 7200SS môžeš variť, dusiť, restovať, pripravíte jogurt a má mnoho ďalších funkcií.
S pomalým hrncom od Sencoru SPR 7200SS môžeš variť, dusiť, restovať, pripravíte jogurt a má mnoho ďalších funkcií. Zdroj: PLANEO

Saxofonista Tomáš Eštok okrem hudby miluje aj autá, a tak je jeho voľba, kde využiť 50-eurovú zľavu, jasná: „Subwoofer do auta, pri ktorom priam cítite, ako sa chveje vzduch. Alebo aspoň poriadne autorádio, a keď nemáte auto, tak dobrý reprák, nech si kedykoľvek doma užijete ten pocit ako na koncerte. Hádam aj susedia budú zdieľať vaše nadšenie,“ usmieva sa hudobník, predávajúci v PLANEO Púchov.

Získaj 50 eur na nákup na planeo.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia