Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. septembra 2023, 13:37
Čas čítania 0:43
Adriana Královičová

VIDEO: Youtuber Casey Neistat objavil dieru do podzemia New Yorku. Video má na Tiktoku 36 miliónov videní

ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK YOUTUBE
Uložiť Uložené

„Byt v suteréne za 800 dolárov. Dobrý výhľad na ulicu,“ píšu ľudia.

Casey Neistat nedávno uverejnil na svojom Tiktoku video, ktoré sa stalo ihneď virálnym. Youtuber natočil ulice New Yorku, ktoré sa „doslova“ prepadajú pod nohami. Na videu môžeš vidieť, ako Neistat „kopne“ do popraskanej dlažby na chodníku v historickej štvrti Tribeca a objaví tajomné podzemie popretkávané potrubiami. „Prechádzka po New Yorku môže byť naozaj strašidelná,“ píše Neistat.

Video malo viac ako 17 miliónov videní za menej ako 24 hodín. Dnes ho videlo už 36 miliónov ľudí. Casey Neistat má na svojom Tiktoku 827-tisíc odoberateľov.

Neistat sa kamerou dostal až dovnútra obrovskej prepadliny. NY Post informuje, že populárne zábery videlo už aj oddelenie mestskej dopravy mesta New York. Vlastníkovi cesty udelilo pokutu a vyzvalo ho na okamžitú opravu. 

@futurecanoe82 I went to check on the @caseyneistat ♬ original sound - FutureCanoe

Fanúšikovia sa témy okamžite chytili a vtipne narážali na vysoké nájmy v New Yorku. „V New Yorku by takéto bývanie stálo 4 200 dolárov mesačne. Boli by tam dve postele a mini vaňa. Výhodou by bol priamy prístup k inžinierskym sieťam a blízkosť metra,“ vtipkuje fanúšik„To vyzerá veľmi priestranne, koľko je nájom?“ pridáva sa ďalší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia