Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. septembra 2023, 14:06
Čas čítania 0:35
Adriana Královičová

FOTO: Ďalšia šialená topánka na scéne. Ak miluješ Shreka, značka Crocs ťa poteší

MÓDA CROCS MÓDA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Shreka si môžu spríjemniť čakanie na piatu časť animovanej komédie.

Na scéne sú opäť „crazy“ topánky. Ak patríš medzi milovníkov rozprávky Shrek, určite ťa potešíme. Značka Crocs prichádza s novým modelom, ktorý je inšpirovaný známou animovanou postavou. Výsledkom spolupráce sú zelené crocsy Shrek Classic Clog.  „Topánky roka. Stojím v rade,“ píše nadšený fanúšik. Topánky by sa mali dostať do predaja už tento mesiac, ich cena bude 56 eur. 

Obuv má okrem zelenej farby uši aj nos. Nechýba hnedý kožušinový detail, ktorý má predstavovať Shrekovu vestu. „Shroks, konečne. Idú Vianoce, viete, čo potrebujem. Chýbajú im už len oči,“ komentujú ľudia.

crocs, shrek, móda, obuvcrocs, shrek, móda, obuvcrocs, shrek, móda, obuvcrocs, shrek, móda, obuv
Zobraziť galériu
(5)

Medzi šialené spolupráce značky Crocs patrí napríklad aj spojenie s kreatívnym zoskupením MSCHF, ktoré miluje prinášať na módny trh bizarnú obuv. Ich spoločným počinom boli „syrové topánky“, ktorých tvárou sa stala Paris Hilton. Aj keď bola ich cena vyššia, stoja 406 eur, na oficiálnej stránke sú vypredané. Ak plánuješ šokovať ulice, musíš si počkať už len na nové „Shrekove“ crocsy. 

Anketa:
Mal by si odvahu na túto obuv?
Určite. Som fanúšikom Shreka. 
Nikdy. 
Určite. Som fanúšikom Shreka. 
85 %
Nikdy. 
15 %
Domov
Zdieľať
Diskusia