Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2023, 11:09
Čas čítania 0:37
Adriana Královičová

FOTO: Paris Hilton sa stala tvárou „syrových topánok“ od MSCHF a Crocs. Cena topánok ťa nenechá chladným

MÓDA CROCS MÓDA PARIS HILTON
Uložiť Uložené

Paris Hilton ti v novej kampani odkazuje, aby si si urobil svoje leto extra „hot“.

Paris Hilton hviezdi v „žltej“ kampani značky MSCHF. Tá sa spojila s Crocs a spoločne na trh priniesli (opäť) novú verziu dierovaných Big Boots. „Už som z týchto topánok unavený,“ vtipkuje fanúšik na Instagrame. Topánky získali pozornosť už na parížskom fashion weeku 22. júna 2023, keď sa v nich prvýkrát objavil výstredný umelec Tommy Cash. Nadšení fanúšikovia (okrem toho, že sa zhodli na tom, že im pripomínajú dierovaný syr) boli zvedaví, či sa obuv dostane naozaj do predaja. Ak si už celý nedočkavý, neboj, môžu byť tvoje už 9. augusta 2023. Ich cena je 406 eur. 

Odporúčané
Tommy Cash opäť nesklamal: Na módnu prehliadku prišiel v topánkach, ktoré vyzerajú ako syr Tommy Cash opäť nesklamal: Na módnu prehliadku prišiel v topánkach, ktoré vyzerajú ako syr 23. júna 2023, 10:35

Paris Hilton pózuje v žltom kostýme pripomínajúcom motorkárske oblečenie. Samozrejme, nechýbajú mohutné čižmy v najnovšej verzii. „Jediná osoba, ktorá vyzerá v týchto hnusných topánkach veľmi milo. Táto kráľovná by ma dokázala presvedčiť na všetko,“ pochválili Paris fanúšikovia.

MSCHF,Crocs, Paris Hilton, móda, obuvMSCHF,Crocs, Paris Hilton, móda, obuvMSCHF,Crocs, Paris Hilton, móda, obuvMSCHF,Crocs, Paris Hilton, móda, obuv
Zobraziť galériu
(8)

Topánky majú na sebe otvory a remienok na päte, ktorý je typický pre dizajn obuvi značky Crocs. Pridajú sa tak k červeným aj čiernym „oversize“ čižmám. 

Domov
Zdieľať
Diskusia