Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Zlatý Bažant & Flace.
26. augusta 2023, 13:30
Čas čítania 0:43
Sponzorovaný obsah

Pivo zadarmo, gril párty v meste a priateľská atmosféra. Zlatý Bažant a Flace sa spojili v evente OG Cookout. (REPORTÁŽ)

VIDEO ANKETY PIVO PIVOVARY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Na udalosti sa stretli známe aj neznáme tváre, ktorých sa náš moderátor Šajmo pýtal, čo podľa nich nesmie chýbať na grilovačke.

Grilovačky sú v plnom prúde a určite aj ty máš nejakú špecifickú vec, ktorá tam jednoducho nemôže chýbať. Čo to je? Túto otázku sa pýtal mladých Slovákov aj náš moderátor Šajmo na „block party“ OG Cookout v Bratislave, ktorú zorganizovali Zlatý Bažant a Flace.

OG Cookout je pop-up komunitný event, na ktorom zažiješ grilovačku v mestskom prostredí. Spoluorganizátor tejto akcie Peter Hlavička chcel umožniť grilovačku aj tým ľuďom, ktorí napríklad nemajú záhradku na grilovanie. Okrem super nálady sa tu rozdávali aj darčeky v podobe merchu, jedla a, samozrejme, dobre vychladeného piva. Čapovalo sa naozaj jedna radosť. Konkrétne nový slovenský ležiak so zmenenou receptúrou Zlatý Bažant 12 %, ktorý je horkejší s plnou vyváženou chuťou.

Novinka Zlatý bažant 12%

Či už preferuješ ugrilovať mäso, zeleninu alebo syr, každý máme to „svoje“, bez čoho by grilovačka nemohla existovať. Rovnako to majú aj účastníci akcie OG Cookout. Pre niektorých je samozrejmosťou poriadne hrubý stejk, cigánska, feta s čili alebo aj „maskulínne paže“. Producent Konex si napríklad rád hodí na gril burgerové mäso „a všetko okolo toho“. A čo si ako prvé dáš na gril ty?

Domov
Zdieľať
Diskusia