Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Móda REFRESHER: Uži si druhú polovicu leta v sexy outfitoch podľa vzoru Sloveniek a Češiek, ktoré kombinujú luxus s trendmi
Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger    @andicsinger

Andy Csinger patrí dlhodobo medzi naše obľúbené módne influencerky zo Slovenska, ale v posledných mesiacoch doslova žiari. Taliansko jej pristane, a nech si oblečie čokoľvek, vyzerá božsky. 

Tentoraz si získala našu pozornosť vďaka sofistikovanému outfitu, v ktorom vyrazila do ulíc Puglie. Tmavovláska s krátkym zostrihom stavila na tmavohnedú schému v kombinácii s bielou, keď mala na sebe predĺžené sako, maxi dlhú sukňu a základné biele tričko, na ktorom vynikali zlaté retiazky.

Čerešničkou na celom vzhľade sú doplnky – čierne slnečné okuliare s efektom mačacích očí a kabelka s monogramom módneho domu Fendi.

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková    @karolinachomistek

Pri modelke a influencerke Karolíne Chomistekovej sme zvyknutí na outfity plné luxusu, ale tentoraz ťa presvedčí o tom, že skvelo vyzerá aj v cenovo dostupných modeloch oblečenia.

Na fotografii má oblečenú svetloružovú súpravu od značky Mohito, ktorú tvorí skrátený vrchný diel a voľné nohavice s rozparkami do kolien. Celý outfit má príjemný retro nádych a Karolíne pristane. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 6
Domov
Zdieľať
Diskusia