Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. augusta 2023, 9:00
Čas čítania 3:09
Adriana Královičová

Tento reproduktor je dizajnový skvost. Pozri si 8 cool vecičiek, s ktorými si doma vytvoríš letnú atmosféru

KULTÚRA DIZAJN DOVOLENKA INTERIÉROVÝ DIZAJN
Uložiť Uložené

Urob si z letnej terasy Maroko aj Saint-Tropez.

Leto sa síce ešte nekončí, no aj keď sa oficiálne tento rok nechystáš navštíviť prímorské destinácie, nevešaj leto na klinec. Veď ako sa hovorí, nie je dôležité, kde si, ale s kým si (aj keď by sa táto veta písala lepšie na pláži). Tak zavolaj kamošov k sebe domov a vytvorte si atmosféru, ako keby ste boli práve na tom najkrajšom dovolenkovom mieste na svete.

V našom zozname sme si tentoraz posvietili na doplnky či produkty, ktoré dokážu navodiť letný „vibe“ či dokonca z tvojej terasy a záhrady urobiť priam dizajnovú oázu. 

Reproduktor ako dizajnový skvost 

Čím by bolo leto bez hudby. Ak si milovníkom organizovania letných večerov či grilovačiek, poteš svojich kamarátov hudbou, ktorú im pustíš zo štýlového reproduktora, ktorý pripomína skôr umelecké dielo. Takýto doplnok zaujme nielen oči hostí, no tvoj balkón či záhradu premení na umeleckú oázu. Dizajnové reproduktory z mramoru ponúka Dušek Décor.

V pražskom showroome značky, no aj na jej oficiálnej stránke nájdeš indoorové aj outdoorové reproduktory s jedinečným akustickým zážitkom a dokonalým dizajnom inšpirovaným prírodou. Každý reproduktor je individuálne a starostlivo vyrobený skúsenými remeselníkmi. Z kvalitného zvuku doslova „mrazí“ aj počas horúcich letných dní. 

Odporúčané
Dovolenka na grécky aj turecký spôsob s najčistejšou vodou na kúpanie v EÚ Dovolenka na grécky aj turecký spôsob s najčistejšou vodou na kúpanie v EÚ 24. apríla 2024, 9:30

Okrem toho, že každý letný večer získa nový rozmer, outdoorový doplnok môžeš využiť ako lampu aj stolík. Svojím vizuálom zapadne do každého prostredia, či už na luxusne zariadenú terasu, alebo k bazénu.

reproduktor, architektúra, interiérový dizajn, dizajn reproduktor, architektúra, interiérový dizajn, dizajn reproduktor, architektúra, interiérový dizajn, dizajn reproduktor, architektúra, interiérový dizajn, dizajn
Zobraziť galériu
(9)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia