Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti SodaStream.
31. júla 2023, 9:30
Čas čítania 0:38
Sponzorovaný obsah

PUSH FOR BETTER: Zapoj sa do tejto výzvy a pomôž zachrániť planétu

PUSH FOR BETTER: Zapoj sa do tejto výzvy a pomôž zachrániť planétu
Zdroj: SodaStream
ZAUJÍMAVOSTI EKOLÓGIA PRÍRODA
Uložiť Uložené

Čo si dnes urobil pre planétu ty?

Zamyslel si sa niekedy nad tým, ktorý nápoj je pre telo najzdravší? Odpoveď je veľmi jednoduchá a pre niekoho možno prekvapivá: najzdravším a najvhodnejším nápojom pre človeka je totiž čistá voda. A vieš, čo je najlepšie? Voda je jediná tekutina, pre ktorú nemusíme chodiť do obchodu. Dnes je pre nás samozrejmé, že stačí otočiť kohútikom a z vodovodu tečie pitná voda. Lenže už o pár rokov to tak nemusí byť.

Aj preto je tu výzva „Push for Better“. Keď uvidíš nasledujúce video, pochopíš, že k životnému prostrediu sa dá zodpovedne pristupovať aj z domu, a to aj takou jednoduchou vecou, akou je výroba domácej sýtenej vody.

Stačí stlačiť tlačidlo na prístroji SodaStream a spustíš reťazovú reakciu pozitívnych zmien. Veď vďaka tomu, že vymeníš sýtenú vodu v jednorazových plastových fľašiach za SodaStream, šetríš celý ekosystém a tiež sa to pozitívne odrazí na tvojich domácich výdavkoch. Koniec-koncov, koľko ušetríš prechodom z perlivej vody v jednorazových PET fľašiach na SodaStream, si môžeš raz-dva vypočítať.

Domov
Zdieľať
Diskusia