Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Zlatý Bažant.
14. júla 2023, 10:00
Čas čítania 0:49
Sponzorovaný obsah

Outfity z festivalu Hip Hop Žije: „Mám kabelku Louis Vuitton za 2,5-tisíc a vnútri asi 30-tisíc cash“ (ANKETA)

VIDEO FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

S našou nesmrteľnou otázkou „Čo máš na sebe a koľko to stálo“ sme sa tentokrát vybrali na festival Hip Hop Žije.

Festival nedávno oslávil svoje desiate narodeniny a organizátori prilákali tisícky ľudí na nabitý line-up s najväčšími menami česko-slovenskej scény. Aké outfity si pripravili mladí Slováci na hiphopovú udalosť roka? Vo videu uvidíš sekáčové kúsky za 50 centov, oblečenie ušité doma či tenisky za 1 300 eur. Dokonca sme našli outfit v cene luxusného auta. Podarilo sa nám stretnúť celebritnú tetovačku Ivanu Belákovú, ktorá nám ukázala svoje módne úlovky za viac ako 32-tisíc eur. 

Okrem toho nás zaujímalo, koho návštevníci považujú za najlepšie oblečeného interpreta. Vo väčšine odpovedí dominovali Separ a Majk Spirit. Zaujíma nás, čo si o tom myslíš ty. 

Anketa:
Kto má podľa teba lepší módny vkus?
Separ
Majk Spirit
Separ
59 %
272 Hlasov
Majk Spirit
41 %
186 Hlasov

K festivalu patrí nielen dobrá hudba a módne výstrelky, ale aj chutné pivo. Našich respondentov sme preto pozvali na nový Zlatý Bažant 12°. Výrobcovia pred začiatkom leta prišli so zásadnou zmenou v receptúre a predstavili pivo s výraznejšou a horkejšou chuťou. Nová „dvanástka“ má zároveň vyšší podiel alkoholu a zachováva si 90 % surovín slovenského pôvodu. 

Zmene 25-ročnej receptúry predchádzalo viacero vecí. Výrobcovia vybrali finálnu verziu na základe slepých testov – pivo upravovali dovtedy, kým nebolo jasným víťazom vo všetkých prieskumoch. Návštevníci festivalu sa tiež zhodli, že nová receptúra je chutnejšia, výraznejšia a voňavejšia. Vo videu uvidíš všetky outfity, ktoré nás zaujali v blízkosti pivnej zóny Zlatý Bažant

Domov
Zdieľať
Diskusia