Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Slovenská sporiteľňa.
30. júna 2023, 15:00
Čas čítania 1:30
Sponzorovaný obsah

Na Pohode nepotrebuješ peňaženku, navštíviť môžeš virtuálnu realitu aj vyhliadkový most

Na Pohode nepotrebuješ peňaženku, navštíviť môžeš virtuálnu realitu aj vyhliadkový most
Zdroj: Slovenská sporiteľňa
HUDBA FESTIVAL POHODA FESTIVALY
Uložiť Uložené

Ktorú vychytávku tento rok využiješ ty?

Nadupaný line-up, pestrý program, chutné gastro, kopec kamošov a nekončiaca sa zábava. Tohtoročná Pohoda sa už začala a je opäť veľká. A to aj vďaka partnerstvu so Slovenskou sporiteľnou, ktoré trvá už 14 rokov. Line-up Arény Slovenskej sporiteľne je už tradične venovaný najmä elektronickej hudbe. Počas vybraných koncertov sa môžeš tešiť na zaujímavé spestrenie vo forme veľkých balónov, ktoré dajú hudobným zážitkom aj videám z koncertov nový rozmer. Najväčšia digitálna banka si pre návštevníkov pripravila aj ďalšie vychytávky, ktoré na trenčianske letisko prinesú ešte viac pohody aj zábavy. Ak už si na festivale, návštevu Arény Slovenskej sporiteľne nemôžeš vynechať. Ak sa na Pohodu ešte len chystáš, alebo váhaš, či doraziť, prečítaj si, na čo sa môžeš tešiť. 

Obľúbená možnosť mnohých Slovákov

Kto by chcel strácať čas čakaním v rade pred vstupom na festival? Jednou z najobľúbenejších služieb bola možnosť vymeniť lístok za náramok ešte pred začiatkom festivalu. Slováci, ktorí sa chceli vyhnúť čakaniu v rade, zašli do jednej z pobočiek Slovenskej sporiteľne, kde si bez čakania vymenili lístok za náramok. Okrem toho mali možnosť zapojiť sa do súťaže o ubytovanie vo fancy stane na letisku. Jeden šťastný pohoďák tak okrem náramku v predstihu získal aj toto luxusné ubytovanie počas celého trvania festivalu. 

Pohoda Festival, Slovenská sporiteľňa
Zdroj: Slovenská sporiteľňa

Plať mobilom a uži si Pohodu naplno

Vďaka Slovenskej sporiteľni si ani tento rok nemusíš brať peňaženku ani vyberať hotovosť. Vo všetkých nápojových centrách a u väčšiny obchodníkov totiž zaplatíš bezkontaktne. Stačí ti mobil, smart hodinky alebo karta. Ak by si predsa len potreboval hotovosť, nemusíš utekať do Trenčína. V areáli festivalu sa totiž nachádzajú aj mobilné bankomaty. Ak si klientom Slovenskej sporiteľne a v mobile máš apku George, peniaze si vyberieš mobilom bez použitia platobnej karty.

pohoda festival
Zdroj: Slovenská sporiteľňa

Letisko sa zmenilo na ihrisko

Dizajnová a energizujúca zóna Slovenskej sporiteľne tento rok prepája relax aj šport. Nájdeš v nej najkrajší výhľad na letisko z vyhliadkového mosta, a ak dostaneš chuť zašportovať si, využiť môžeš namakané farebné streetballové ihrisko. Ďalším highlightom zóny je osem metrov dlhý tunel z farebných stúh. Táto kreatívna inštalácia premení tvoje fotky na umenie. Po skončení festivalu nebudeš vedieť, ktorú fotku pridať na Instagram skôr. Jednou z tohtoročných noviniek je možnosť postaviť sa vlastným fóbiám prostredníctvom virtuálnej reality. Aplikácia Fear Therapy, ktorá pri boji s fóbiami využíva virtuálnu realitu, bude v zóne k dispozícii cez VR headsety.

Domov
Zdieľať
Diskusia