Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. júna 2023, 16:51
Čas čítania 0:38
Adriana Královičová

Tieto (ugly) sandále uvidíš v lete 2023 všade. Hailey Bieber ich kombinuje s ponožkami

MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Budeš ich milovať alebo nenávidieť.

Hailey Bieber je milovníčka všetkých trendov, ktoré sú práve v kurze. V uliciach New Yorku sa ukázala v pohodlnom outfite, kde predviedla dokonca dva aktuálne horúce kúsky. Jorts značky Loulou Studio skombinovala s čiernymi koženými sandálmi, po ktorých by zatúžil nejeden dedko. Pozor, nevysmievaj sa, práve tento model toto leto uvidíš v každom obchode.

Ide o model značky The Row, ktorý dostal vďaka svojmu charakteristickému dizajnu pomenovanie Fisherman. Aké sú škaredé, také sú pohodlné. Ak by si sa chcel/-a ulakomiť na Haileyin model, priprav si 1 246 eur. 

sandále, leto, módne trendy, hailey bieber
Zdroj: Intagram @haileybieber/therow.com

„Nohavice pod kolená, ponožky a sandále? Prosím, nie,“ komentuje znechutený fanúšik. „Je to úplný zločin, ale ona v tom vyzerá dobre. Začínam sa strácať,“ napísala kompliment ďalšia z komentujúcich. O tom, že sú tieto sandále aktuálnym hitom, svedčí aj portfólio produktov iných značiek. Či si pripravený, alebo nie, toto leto sa im nevyhneš.

Ak rozmýšľaš nad kúpou, v galérii si pozrieš zopár modelov aj od dostupnejších značiek. A nezabudni na tie ponožky, dedko bude pyšný.

Sandále od značky Prada patria medzi drahšie kúsky, stoja 650 eur. Sandále od značky Prada za 650 eur. Sandále od značky Eyra stoja 85 eur. Sandále od značky Eyra stoja 85 eur.
Zobraziť galériu
(7)
Anketa:
No čo, trúfaš si? 
Áno, idem do toho! Je to predsa trend.
Nikdy.
Áno, idem do toho! Je to predsa trend.
14 %
46 Hlasov
Nikdy.
86 %
290 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia