Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. júna 2023, 13:43
Čas čítania 0:47
Tímea Krauszová

Spotify prichádza s novou funkciou na offline počúvanie hudby: Tvoj offline mix pôjde prehrať, aj keď nebudeš mať signál

TECH HUDBA SPOTIFY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Spotify prichádza s novinkou pre offline počúvanie hudby. Tvoj Offline Mix automaticky stiahne nedávno prehrané piesne, aby si ich mohol počúvať aj bez pripojenia na internet.

V lietadle, na horách či jednoducho počas veľmi upršaného dňa môže výpadok signálu spôsobiť aj výpadok tvojej obľúbenej hudby. Tomu sa chce Spotify vyhnúť a predstavuje novinku Tvoj Offline Mix, informuje Mashable.

CEO spoločnosti Daniel Ek na Twitteri vo štvrtok novinku predstavil s tým, že playlist je vymyslený na chvíle, keď nemôžeš byť online.

Spotify automaticky stiahne tvoje nedávno prehrané piesne a uloží ich pre prípad núdze. Konkrétny dátum spustenia ešte neoznámili, rovnako tak nie je jasné, v ktorých krajinách novinku predstavia. Zatiaľ nepotvrdili ani to, či bude playlist dostupný aj pre ľudí bez predplatného.

Playlisty si síce môžeš stiahnuť už dnes a mať ich dostupné offline, ale tento nový mix by mal byť špeciálny. Do výberu sa totiž dostanú piesne, ktoré počúvaš najčastejšie, a uložia sa automaticky bez toho, aby používatelia museli na niečo klikať. V hudobnom zozname by malo byť dostatok hudby na vykrytie niekoľkých hodín bez signálu či internetu, takže ani na long haul lety či výlety v horách sa nemusíš špeciálne pripravovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia