Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Coca-Cola.sk.
31. mája 2023 o 13:00
Čas čítania 0:56
Sponzorovaný obsah

Má netradičnú farbu, ale nikto netuší, ako tento „dezert“ chutí. Zapoj sa do bádania a hraj o dovolenku v hodnote 3 000 eur

Má netradičnú farbu, ale nikto netuší, ako tento „dezert“ chutí. Zapoj sa do bádania a hraj o dovolenku v hodnote 3 000 eur
Zdroj: Coca-Cola
GASTRO COCA-COLA NÁPOJE
Uložiť Uložené

Môžeš sa spoľahnúť len na svoje chuťové poháriky?

Pani Maja alias Fero Joke v prestrojení za gazdinú z dediny pečie na počkanie. Najnovšie núka nečakaným hosťom dezert, vďaka ktorému nemusíš ani zapínať rúru. Je perfektný aj pre tých, ktorí si radi osladia život, ale zároveň si držia odstup od cukru.

„Dezert stojí naozaj za to a ja ti poviem prečo. Je bez lepku, bez laktózy, bez orechov a tuším aj bez kôrovcov a bez zeleru, čo tiež býva v dnešnej dobe problém,“ objasňuje pani Maja a.k.a. ambasádorka projektu zahaleného rúškom tajomstva. Svojim fanúšikom prezradila, že tento dezert má jednoduché servírovanie, pretože je hotový za pár sekúnd, a to priamo v pohári. 

Populárna pani Maja zavítala z rodnej dediny do kuchynského štúdia v Bratislave
Populárna pani Maja zavítala z rodnej dediny do kuchynského štúdia v Bratislave Zdroj: Coca-Cola.sk

Podarí sa ti zistiť záhadnú príchuť?

Budeš potrebovať len pohár a jednu ingredienciu. Pani Maja vysvetlila: „Na prípravu dezertu pre nečakanú návštevu potrebujete 2 litre FANTY WTF. Stačí ju naliať do pohára, ‚degustnúť‘ a prevaliť očami z jej nečakanej príchute.“ Jednoduché, rýchle a zároveň chutné. Trúfaš si ochutnať?

Uhádneš príchuť limitovanej edície Fanty Zero podľa zobrazených ingrediencií?
Uhádneš príchuť limitovanej edície Fanty Zero podľa zobrazených ingrediencií? Zdroj: Coca-Cola.sk

Tajnú príchuť limitovanej edície FANTY WTF (What The Fanta) sa ti možno podarí vypátrať podľa ingrediencií na obrázku. Keď už niečo tušíš, zapoj sa do hry v aplikácii Coca-Cola. V apke nájdeš aj ďalšie indície, ktoré ti pomôžu spoznať novú mysterióznu príchuť. Ak si kúpiš špeciálnu FANTU WTF, môžeš sa zapojiť do súťaže o dovolenku v hodnote 3 000 eur a ďalšie skvelé ceny. Pod vrchnákom každej FANTY WTF nájdeš unikátny kód, ktorý zaregistruješ do Coca-Cola aplikácie. Súťažiť môžeš do 30. júna 2023.

Zapoj sa do súťaže
Domov
Zdieľať
Diskusia