Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. apríla 2023 o 13:13
Čas čítania 0:31

Na besedu o škodlivosti drog vzali policajného psa. U 16-ročnej študentky zrazu našiel prekvapenie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Prednáška o nástrahách drog a alkoholu v škole v Poľsku v okrese Oława sa skončila predčasne. Policajný pes našiel u jednej zo študentiek marihuanu.

Poľskí policajti z okresu Oława riešili v utorok 4. apríla incident, pri ktorom našli počas besedy o škodlivosti drog a alkoholu u jednej zo študentiek marihuanu. Tú vypátral vycvičený policajný pes, ktorého so sebou muži zákona zobrali na ukážku, informujú v príspevku na Facebooku.

„K prekvapeniu všetkých pes v jednu chvíľu reagoval spôsobom, ktorý naznačil, že nejakú drogu cíti,“ priblížili policajti na sociálnej sieti. Následne sa rýchlo vydal k jednému zo školských batohov. Ide o bežný postup, počas ktorého sa snaží povereným pracovníkom naznačiť, kde by sa droga mohla nachádzať.

Policajti sa rozhodli prehľadať tašku jednej zo študentiek. V nej našli menšie množstvo vysušenej marihuany a fajku, ktorú zrejme používala pri konzumácii marihuany.

Ako sa ukázalo, plecniak patril 16-ročnej školáčke – obyvateľke Oławského okresu, ktorá sa bude zodpovedať za porušenie ustanovení protidrogového zákona.

Domov
Zdieľať
Diskusia