Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
11. apríla 2023, 12:00
Čas čítania 0:30

V plzenskej nemocnici škrtila 80-ročná seniorka svoju spolubývajúcu vankúšom a stoličkou. Prekážalo jej, že chrápe

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Incident sa odohral minulý týždeň vo Fakultnej nemocnici v Plzni.

Plzenskí policajti riešili v piatok 8. apríla v ranných hodinách bizarný incident, ktorý sa odohral vo fakultnej nemocnici. Dôchodkyňa vo veku približne 80 rokov sa na lôžkovom oddelení pokúšala udusiť spolubývajúcu. Dôvodom pre tento zúfalý čin mal byť fakt, že jej prekážalo chrápanie druhej seniorky na oddelení, informuje portál Krimi-Plzeň.

Staršia žena priložila spolubývajúcej vankúš na tvár, ten sa následne rozhodla zaťažiť stoličkou. Situáciu musel riešiť personál nemocnice, ktorý nakoniec stihol zabrániť akýmkoľvek vážnejším poraneniam u oboch pacientov. U napadnutej ženy však došlo k zhoršeniu zdravotného stavu.

„Môžeme potvrdiť, že pri nepríjemnej nočnej udalosti náš personál okamžite reagoval a privolal políciu ČR, ktorá prípad v súčasnosti rieši,“ uviedla pre Krimi-Plzeň hovorkyňa nemocnice.

Plzenská polícia dodala, že sa aktuálne zaoberá okolnosťami celého prípadu a o priebehu vyšetrovania bude informovať.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Pexels/Pixabay
Domov
Zdieľať
Diskusia