Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
9. apríla 2023, 14:35
Čas čítania 0:48

Kollár si zaspomínal na šibanie dievčat a Heger sa prihovoril aj k neveriacim. Takto trávia sviatky najvyšší ústavní činitelia

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Boris Kollár predviedol, ako mu ide pletenie korbáča.

Dočasne poverený premiér Eduard Heger, predseda parlamentu Boris Kollár a prezidentka Zuzana Čaputová na sociálnych sieťach ukázali, ako oslavujú veľkonočné sviatky. 

Boris Kollár sa svojim followerov predviedol v kroji a počas pletenia korbáča rozprával historky o tom, ako v detstve dostával za šibanie peniaze. Vo svojej mladosti si za sviatky dokázal zarobiť asi 100 slovenských korún a vraj vyšibal úplne všetkých. „Priatelia, všetkým vám chcem popriať krásne sviatky, aby ste mali, dievčatá, veľa šibačov, no a vy, chlapi, aby vám nevedeli tie dievčatá utiecť,“ odkázal Kollár.

Zuzana Čaputová sa stihla v sobotu zastaviť v rómskych osadách, kde oslávila Medzinárodný deň Rómov, a v nedeľu sa pochválila košom s kraslicami, ktorý jej darovali ľudia z Trebišova. „Veľká noc je tak príležitosťou uctiť si tradíciu, rozvíjať ďalej zručnosť našich predkov, no najmä urobiť si život krajší a pestrejší,“ napísala prezidentka.

Eduard Heger sa spoločne so svojou rodinou ešte v piatok zúčastnil na modlitbe krížovej cesty v Marianke. Vo videu na Facebooku sa prihovoril ku kresťanom, ale aj občanom, ktorí sviatky nevnímajú ako náboženskú udalosť.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Prajem nám všetkým ľuďom na Slovensku, aby sme boli vnímaví, citliví na príbehy ľudí okolo nás a nestrácali rešpekt a vzájomnú lásku. Kristus vstal z mŕtvych, radujme sa,“ povedal Heger.

Domov
Zdieľať
Diskusia