Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík TASR
2. apríla 2023 o 20:01
Čas čítania 0:30

Policajti rozdali počas tuningových zrazov v Bratislave až 15 pokút. Jeden vodič to naozaj prehnal, mohol niekoho zabiť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V 13 prípadoch rozdali policajti pokutu za prekročenie maximálnej dovolenej rýchlosti, raz za nesprávne predchádzanie iných účastníkov cestnej premávky.

Policajti počas tuningových zrazov, ktoré sa v sobotu 1. apríla uskutočnili na viacerých miestach v Bratislave, uložili 15 blokových pokút. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na Facebooku.


V 13 prípadoch rozdali policajti pokutu za prekročenie maximálnej dovolenej rýchlosti, raz za nesprávne predchádzanie iných účastníkov cestnej premávky. „V jednom prípade bola pokuta uložená vodičovi za jazdu v protismernej časti vozovky,“ priblížili policajti.

Zrazy fanúšikov tuningu sa uskutočnili na viacerých miestach vo štvrtom a v piatom bratislavskom okrese. „Na pokojný priebeh dohliadalo viacero hliadok bratislavskej dopravnej a poriadkovej polície,“ dodali policajti.

Keď sa obdobný zraz konal v októbri minulého roka pri obchodnom centre Bory Mall v Bratislave, muselo na mieste zasahovať až 20 policajných hliadok. Na parkovisku pri obchodnom dome či v jeho okolí sa nachádzalo viac ako 1 000 motorových vozidiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia